Sayfa 16/919 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 121 - 128 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Abi bilanço ile ilgili beklentin nedir? İyi gelir mi acaba?
     Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Yok olumsuz da değil olumlu da değil. Tam ortada bir
    Durum sözkonusu. Bilançoya göre yönünü çizecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hocam grafiğe göre alt destek noktasına geldik sanırım. Salarsa satış olarak mı düşünelim

20 günlük ortalamaya oturdu.
    19.60 altı bir kapanış yapmadıkça ben yola devam ederim.
     Alıntı Originally Posted by gumus2929 Yazıyı Oku
    Hocam grafiğe göre alt destek noktasına geldik sanırım. Salarsa satış olarak mı düşünelim

SM-M105G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by gumus2929 Yazıyı Oku
    Hocam grafiğe göre alt destek noktasına geldik sanırım. Salarsa satış olarak mı düşünelim

Sevgili kardeşim; nerden alıp nerden satacağınız tamamen sizin yatırımcı profiliniz ile alakalıdır. Orta-uzun vadeli yatırımcı için sat sinyali çok aşağılardadır. Siz kısa vadeli düşünen bir yatırımcı iseniz de grafik okumayı bilmeniz gerekir. Kimsenin tavsiyesi ile al-sat yapmayın. Ben burada paylaştığım grafiklerde aynı zamanda küçük açıklamalar da yapıyorum. Lütfen kendinizi geliştirin yada geliştirmek için çaba sarfedin. Lütfen yanlış anlamayın yazdıklarımı. Kimsenin de şuradan aldım, buradan sattım sözlerine inanmayın. Satın aldığınız hisseyi iyi tanıyın. Potansiyeli halkında fikir sahibi olun. Size şu kadarını söyleyeyim, 3 liradan beri hissedeyim. 4 yıl olmuştur herhalde. Şartlar değişmediği süre buradayım. Siz de kendi yatırımcı profilinizi oluşturun ve ona göre strateji belirleyin.Sağlıkla kalın......

Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

5. Doğru söylüyorsun abi yanlış anlaşılacak Birşey yok. Daha öncede demiştim. Senin sayende girdim hisseye. Yorumlarını 3 4 aydır takip ediyorum. Ben yanlış sorular sormuş olabilirim kusura bakma
     Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Sevgili kardeşim; nerden alıp nerden satacağınız tamamen sizin yatırımcı profiliniz ile alakalıdır. Orta-uzun vadeli yatırımcı için sat sinyali çok aşağılardadır. Siz kısa vadeli düşünen bir yatırımcı iseniz de grafik okumayı bilmeniz gerekir. Kimsenin tavsiyesi ile al-sat yapmayın. Ben burada paylaştığım grafiklerde aynı zamanda küçük açıklamalar da yapıyorum. Lütfen kendinizi geliştirin yada geliştirmek için çaba sarfedin. Lütfen yanlış anlamayın yazdıklarımı. Kimsenin de şuradan aldım, buradan sattım sözlerine inanmayın. Satın aldığınız hisseyi iyi tanıyın. Potansiyeli halkında fikir sahibi olun. Size şu kadarını söyleyeyim, 3 liradan beri hissedeyim. 4 yıl olmuştur herhalde. Şartlar değişmediği süre buradayım. Siz de kendi yatırımcı profilinizi oluşturun ve ona göre strateji belirleyin.Sağlıkla kalın......

6. Teşekkür ederim hocam. Bizde devam ediyoruz. Hayırlısı bakalım
     Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    20 günlük ortalamaya oturdu.
    19.60 altı bir kapanış yapmadıkça ben yola devam ederim.

+5 ilemi açıcaz?

Yoklama çekmiş tahtacı
     Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    +5 ilemi açıcaz?

Sayfa 16/919 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •