Originally Posted by
gumus2929
Hocam grafiğe göre alt destek noktasına geldik sanırım. Salarsa satış olarak mı düşünelim
BLA-L09 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili kardeşim; nerden alıp nerden satacağınız tamamen sizin yatırımcı profiliniz ile alakalıdır. Orta-uzun vadeli yatırımcı için sat sinyali çok aşağılardadır. Siz kısa vadeli düşünen bir yatırımcı iseniz de grafik okumayı bilmeniz gerekir. Kimsenin tavsiyesi ile al-sat yapmayın. Ben burada paylaştığım grafiklerde aynı zamanda küçük açıklamalar da yapıyorum. Lütfen kendinizi geliştirin yada geliştirmek için çaba sarfedin. Lütfen yanlış anlamayın yazdıklarımı. Kimsenin de şuradan aldım, buradan sattım sözlerine inanmayın. Satın aldığınız hisseyi iyi tanıyın. Potansiyeli halkında fikir sahibi olun. Size şu kadarını söyleyeyim, 3 liradan beri hissedeyim. 4 yıl olmuştur herhalde. Şartlar değişmediği süre buradayım. Siz de kendi yatırımcı profilinizi oluşturun ve ona göre strateji belirleyin.Sağlıkla kalın......
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Yer İmleri