Sayfa 110/607 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 873 - 880 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    P.S. meyvesini görene kadar temelciler ayrilmaz ordan dostum
    60 yaptirdin
    Fed başkanı açıklamaları dünya farkli bir yere gidiyor önümüzdeki günler çok seylere gebe
    Portföyü sadece hisse senedi ile tutmamak altin döviz eurobond v.s çeşitlendirmek lazim
    Alkim daha ne yapsın, PS'si mi kaldı dostum, sen fena bağlandın bu hisseye, bir ara bende de Erbos hastalığı vardı, sattıktan sonra 1 hafta kendimi boşlukta hissediyordum. Sen işini bilirsin, tarih seni haklı çıkardığı için fazla da bir şey diyemiyorum, hakkınızda hayırlısı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Alkim ve Alkacılar bize gelse yeter, hepsi değerli insanlardır öyle 3-5 lira prim yapıp gitmezler.
    Son 1 haftadır dünya prim yaptılar ve realize başladı.
    Çağrılarınıza uydular sanki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Alkim daha ne yapsın, PS'si mi kaldı dostum, sen fena bağlandın bu hisseye, bir ara bende de Erbos hastalığı vardı, sattıktan sonra 1 hafta kendimi boşlukta hissediyordum. Sen işini bilirsin, tarih seni haklı çıkardığı için fazla da bir şey diyemiyorum, hakkınızda hayırlısı.
    Estağfurullah dostum,
    PS kararı başka onun bitip satişlarının bilançoya yansıması farklı fiyatlama getirir,
    o biraz soğusun orda hedef fiyatim var ona gelince satacağım %70ni kalan %30 çocuklara
    Jantas 62 üzeri kapanıs yapsa fena olmaz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

4. Bugün güzeldi yeni gelenler şans getirdi belli ki 60 üstü yolu açık olsun .

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Alkim ve Alkacılar bize gelse yeter, hepsi değerli insanlardır öyle 3-5 lira prim yapıp gitmezler.
    Son 1 haftadır dünya prim yaptılar ve realize başladı.
    ben geldim sabah iyiki alka alkimleri vermişim de 57 den bunu çogaltmışım yoksa alkimler yiyecekmiş bizi ama hala gözüm onlarda bir yerlerden gene girerim biraz alka ayırdım dipten 2000 cik kadar bundan 3 lukleri görmeden ayrımam
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

6. Dün ve bugün çok çalıştım değerli dostlarım

7.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    ben geldim sabah iyiki alka alkimleri vermişim de 57 den bunu çogaltmışım yoksa alkimler yiyecekmiş bizi ama hala gözüm onlarda bir yerlerden gene girerim biraz alka ayırdım dipten 2000 cik kadar bundan 3 lukleri görmeden ayrımam
    forumda ne alıp sattığın kimseyi ilgilendirmez şirket hakkında temel veya teknik bilgin varsa yazarsın okuyan faydalanır yok şu kadar aldım şu kadar sattım hiç kimseyi ilgilendirmez tanışık olduğun kimselere anlatırsın boşuna forumu meşgul etmeyin
    yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 110/607 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •