Originally Posted by
freesky

Originally Posted by
freesky
Yazmistim, arada gorunmemis demek ki. 1.300 e baglayalim maliyeti.

Sahol benim de aklimda bu aralar. Petkim bence duzeltme yiyecek saglam. Ondan sonra bakilir hocam. (Bence yani. Sen kimsin? Hiiiic!!!!

)
yeni gördüm arada kaynamış.
önce petkime yorum yapayım. Bencede gelebilir ama 5 altı sittinsene olmaz.
krdmd tahmin ettiğim gibi maliyetin.
hacim yorumlamak lazım. Bu kağıt 1.45 i 1.51 i ve 1.60 ı çok yüksek hacimle alarak geçmiş.
Ve harbiden tarihi hacimlen geçmiş. yani rekora yakın. Genelde böyle hacimli bir alış oldumu ilk büyük hacmin yani 1.45'in altı kesinlikle olmaması lazım. Çünkü büyük alıcının maliyeti orası. Onun altına geliyosa zaten sokayım öyle alışa derler :D
Bana göre 1.47 - 1.50 nin altı olmamalı artık.
1.45 den verir çıkarsın sıkıntı deel. 15 kuruş aldım dersin. kardan zarar kaçınılmaz. çünkü hacmin çok yüksek olmasından dolayı bu kağıt iyi bir şekilde trendine devam etmeli bana göre ve daha küçük hacimler ile.
Ya en kötü şöyle düşün abi. Borsa çökse bil en kötü maliyetine gelir. Bide şöyle düşün. maliyetine gelmeden 1.55 de satıp çıkacan gidecen sahol alacan. 11 den bekle Allah bekle kağıt kağnı gitmiyor. kar satışı gelecek 10.50 sahol. Krdmd ye bi bakarcan 1.88 i almaya başlamış adam.
Yani demem oki maliyet iyi otur oturduğun yerde. Yada seni geriyorsa kağıt lotunu azalt gerilmeyecek mebla ile bekle yukarıları.
Çayını kahveni koy yudumla. :D :D
Yani kısaca ver mehteriii :D
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri