Sayfa 400/1200 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Sacro üstadım

KAREL in 2,70 de verdiği sinyali
    bugün
    DOAS verdi

grafik eklemeyi bilmiyorum
    ama hatırlarsınız Dayı nın parayı ( 2,74 ile komple karel ) bugün 4,32 ortalama ile sattığım Karel lerin tamamı ile
    DOAS aldım 8,98 ort ile

sizin fikriniz çok önemli benim için
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

2. bol kazanclar herkese
    yakin zamanda PNSUT icin bir yorum yapilmismiydi bilmiyorum ama guncel durumu paylasacaklara simdiden tsk ler..

! sadece bir soru

3. KOÇ AİLESİ KOÇ HOLDİNG'DEKİ 107 MİLYON ADET HİSSESİNİ SATIYOR

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Krdmrd de düzeltme mi var acaba. Bu baktım yükselmiyor. 1.65 ten verdim. Gereli ucuza verdik 1.86 dan verdik. Akenerji 97 direncini kıramadı.

5. 1700lot Çelebi var 24 maliyetle 30 varır ken versem yeter mi

6.  Alıntı Originally Posted by KANKA75 Yazıyı Oku
    1700lot Çelebi var 24 maliyetle 30 varır ken versem yeter mi
    "Yetmez ama EVET" mi demek lazim simdi buna?

Bugun kimse mehter calmadi, ortamin tadi tuzu yok mehtersiz.

Ver mehteri Haci, ver mehteri...

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Cok insafsiz olmus Sacro Hocam,

Ama su da var ki, 8.473'teki direncini kirarsa 30'a kadar onu acik diyolarmis bazi yerlerde...(Kotu espriydi kabul...Ama aklima esegin fiyati geldi....100 TL'den baslayip, 1,000 TL'ye uzanan gunici fiyat artisi...)
    Yazmistim, arada gorunmemis demek ki. 1.300 e baglayalim maliyeti. Sahol benim de aklimda bu aralar. Petkim bence duzeltme yiyecek saglam. Ondan sonra bakilir hocam. (Bence yani. Sen kimsin? Hiiiic!!!! )
    yeni gördüm arada kaynamış.

önce petkime yorum yapayım. Bencede gelebilir ama 5 altı sittinsene olmaz.

krdmd tahmin ettiğim gibi maliyetin.

hacim yorumlamak lazım. Bu kağıt 1.45 i 1.51 i ve 1.60 ı çok yüksek hacimle alarak geçmiş.

Ve harbiden tarihi hacimlen geçmiş. yani rekora yakın. Genelde böyle hacimli bir alış oldumu ilk büyük hacmin yani 1.45'in altı kesinlikle olmaması lazım. Çünkü büyük alıcının maliyeti orası. Onun altına geliyosa zaten sokayım öyle alışa derler :D

Bana göre 1.47 - 1.50 nin altı olmamalı artık.

1.45 den verir çıkarsın sıkıntı deel. 15 kuruş aldım dersin. kardan zarar kaçınılmaz. çünkü hacmin çok yüksek olmasından dolayı bu kağıt iyi bir şekilde trendine devam etmeli bana göre ve daha küçük hacimler ile.

Ya en kötü şöyle düşün abi. Borsa çökse bil en kötü maliyetine gelir. Bide şöyle düşün. maliyetine gelmeden 1.55 de satıp çıkacan gidecen sahol alacan. 11 den bekle Allah bekle kağıt kağnı gitmiyor. kar satışı gelecek 10.50 sahol. Krdmd ye bi bakarcan 1.88 i almaya başlamış adam.

Yani demem oki maliyet iyi otur oturduğun yerde. Yada seni geriyorsa kağıt lotunu azalt gerilmeyecek mebla ile bekle yukarıları.

Çayını kahveni koy yudumla. :D :D

Yani kısaca ver mehteriii :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Cok insafsiz olmus Sacro Hocam,

Ama su da var ki, 8.473'teki direncini kirarsa 30'a kadar onu acik diyolarmis bazi yerlerde...(Kotu espriydi kabul...Ama aklima esegin fiyati geldi....100 TL'den baslayip, 1,000 TL'ye uzanan gunici fiyat artisi...)
     Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    Sacro üstadım

KAREL in 2,70 de verdiği sinyali
    bugün
    DOAS verdi

grafik eklemeyi bilmiyorum
    ama hatırlarsınız Dayı nın parayı ( 2,74 ile komple karel ) bugün 4,32 ortalama ile sattığım Karel lerin tamamı ile
    DOAS aldım 8,98 ort ile

sizin fikriniz çok önemli benim için
    Vayyy süper hareket hocam.

tebrikler.

Bende bugün kareli verdim.

gittim aslan kipa aldım. hemen sıkıldım.

Sora karelin düştüğünü görünce geri döndüm. Aslanı aldığım fiyata verdim. kipa duruyor. Karelden sonra doas kesmez seni.

karelden sonra hiç bişey kesmeyecek göreceksin bak.

En yakın zamanda tekrar dönmen dileğiyle.

Ama büyük resme baktığımızda yaptığın hareket doğru bir hareket.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 400/1200 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •