girişim hissesi değil mi bu neden girişmiyor aşıya , test kitine v.s kursun labaratuvarı ben ekipi toplar çalışırım parada istemem hisse artısı yeterdi bana ...
girişim hissesi değil mi bu neden girişmiyor aşıya , test kitine v.s kursun labaratuvarı ben ekipi toplar çalışırım parada istemem hisse artısı yeterdi bana ...
Peki özür diliyeyim sen mutlu ol , ama senin bildiğin senin benim bildiğim benim olsun ,belkide ben ne anlatmak istediğimi anlatamadım anlatmak istediğim grup kağıtlarından birisi hareket ederse diğerine de hareket geliyor bizim borsada genelde ,örnek koçhl de önemli bir artış olduğunda grubun diğer kağıtlarıda genelde hareketleniyor bu yıllarca izlediğim ve şahit olduğum bir durum aslında pek alakası olmasda öyle oluyor işte hatta aynı sektör kağıtlarını bile tetikleyebiliyor ,belirtmek istediğim buydu sizi kırdıysam tekrar ,tekrar özür dilerim hayat kısa be değmezzzzzzzz
Enda enerjiyi halka arz edecekmiş kim bakar yüzüne
Sermaye tavanını neden o kadar yükseltmiş olabilir acaba?
Son zamanlar ortaklık yapılarında sadeleşmeye gidiyorlardı, onun için oladılıklardan biri; Pamukova ekektriğin azınlık hisselerini Verusa holding ten satın alma, ve bunun maliyetini bedelli veya Verusa holdinge tahsisli sermaye ihracı ile karşılama amaçlanıyor olabilir. Sadece tahmin. Uzun vadeli bedelli bedelsiz sermaye artışları içinde olabilir.
Yer İmleri