Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 834/992 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Erdoğan: 15 yıl önce evlerde fırın, buzdolabı, çamaşır makinesi bulunabiliyor muydu?

https://www.youtube.com/watch?v=B3G6CWYZPl8

büyük bir kamu hizmeti yaparak ben video yu buldum.. 2:46 dan itbaren dinleyin.. ben hala arasıra dinlerim.. hahhhaaaa..
    Bizim eve buzdolabı ve çamaşır makinesi 1971 ve 1972 de girdi. (Profilo ve AEG Marka) Yanılmıyorsam 1986 da ev yakınlarına Yıldırım düşmüştü. O zaman arızalandı, tamir ettirip yaklaşık 30 yıl kullandık

2.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Gezmek ve yaşamak farklı şeyler dostum... Helese akp yi destekleyen kişilerin, gördüklerini kendi istedikleri şekilde anlattıklarının farkındayım.
    Alenichev arkadaşımız Malta da yaşıyor. O anlatsın nasıl olduğunu.
    Ha şu da var. Adamların yaptığı her şey bizim insanımıza ters geliyor. Mesela; bunu bana bir kadın anlatmıştı. 4-5 yıl önce tur ile Avusturya ya gitmiş. Gece 12 de otel odasından caddeye bakıyormuş. O sırada cadde bomboş. Araç geçmiyor. Kadının birisi kırmızı ışık yandığı için bekliyormuş. Halbuki yoldan hiç bir araç geçmiyormuş. Bizim camdaki kadın çıldırmış neden yol boşken geçmiyor diye.
    İşte bu kafada olan türkler avrupayı sevmez. Çünkü bizler kural sevmeyiz. Yerlere çöp atmaya, trafik kurallarına uymamaya ve dinci partilere taparız.
    Avrupalılar gavurdur.. Onların her yaptığı haramdır. Yaptıkları herşey yanlıştır.
    Ben 1 sene yaşadım ve gördüm gerçeği. Öyle gezmekle gittiğiniz ülkeyi tanıyamazsınız.
    Gurbetçilerde sizin kafada.. Ama gel o zaman türkiyeye denince sesleri çıkmıyor.
    Zaten klasik türk ve arap beyni ile düşünen kişiler oralarda yapamaz....

Aslında başka bir konu ile başlayacaktım. Onuda yazayım.
    Bu ay fabrikalara elektrik faturaları çalışsın yada çalışmasın 100 de 150-200 daha fazla gelmiş.
    Sebebide YEK miş (yenilebilir enerji)
    Devlet yenilebilir enerji üreten firmalara garanti vermiş. Bunun ödemesinide sanayi şirketlerine ödetiyormuş. Bizim devletimiz corona morona dinlememiş faturaları 2 ye 3 e katlamış. Fabrika sahibinin birisi normalde 400.000 TL gelen fatura 950.000 TL gelince kafayı yemiş. Faturada alınan yek ücreti 116.000 tl den 350.000 TL ye çıkmış. Adam diyor ki; bu rakam 50 tane işçinin bir aylık maliyetine bedel. Biz ne zor şartlarda çalışıyoruz, devlet ötelemesi gereken paraları çok fazlasıyla bizden acımazsızca alıyor.
    Hayal aleminde yaşayan arkadaşlarımız hala kendi keyiflerine bakıyor. İnsanlar ve ülkenin durumunu umursamyorlar.
    Sizler hala geçmişle yaşıyorsunuz. Bizler geleceğe bakıyoruz. 18 yıl boyunca gelecek ve geçmişi bir arada yaşadık. Nelerini gördük. Seçimde 3 kez oy kullanmaya çalışan imamıda gördük, hiçbirşey olmasada olduyu da gördük.
    O nedenle artık şu forumda akla mantığa uygun şeyler yazın lütfen.
    Gurbetçiler Türkiye ye gelirse işsiz kalacak yada asgari ücretle çalışacaklar. Bunun farkında oldukları için uzaktan sallıyorlar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Israr ediyorum: Fırtına öncesi sessizlik!

https://www.youtube.com/watch?v=HsdNgWuRDXs

4.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku

Israr ediyorum: Fırtına öncesi sessizlik!

https://www.youtube.com/watch?v=HsdNgWuRDXs

Turhan Bozkurt: "Dolarda fırtına öncesi sessizlik yaşıyoruz. Çok insanın canı yanacak."

https://www.youtube.com/watch?v=JQY8NnNdD1U

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bizim eve buzdolabı ve çamaşır makinesi 1971 ve 1972 de girdi. (Profilo ve AEG Marka) Yanılmıyorsam 1986 da ev yakınlarına Yıldırım düşmüştü. O zaman arızalandı, tamir ettirip yaklaşık 30 yıl kullandık
    Aynen 1980 li yılların başlarında evlerde bulaşık makinesi hariç bütün elektrikli cihazlar vardı. Sabit telefonda dahil.

Sadece elektrik voltajı çok sık düşer ve bu cihazlarda arızaya yol açardı.

Bazı yazıları erken seçime hazırlık olarak yorumluyorum.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Aynen 1980 li yılların başlarında evlerde bulaşık makinesi hariç bütün elektrikli cihazlar vardı. Sabit telefonda dahil.

Sadece elektrik voltajı çok sık düşer ve bu cihazlarda arızaya yol açardı.

Bazı yazıları erken seçime hazırlık olarak yorumluyorum.
    1997 de adam telefona yazılmıs 1 sene sonra gelmıs. Öyle diyor. Bu adam nerde yasamıs anlamıyorum. O tarihte bizim evde 2 tane tel vardı biri salonda diğeri mutfak tel caldıgında salona gidilmesin diye .

7.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Gezmek ve yaşamak farklı şeyler dostum... Helese akp yi destekleyen kişilerin, gördüklerini kendi istedikleri şekilde anlattıklarının farkındayım.
    Alenichev arkadaşımız Malta da yaşıyor. O anlatsın nasıl olduğunu.
    Ha şu da var. Adamların yaptığı her şey bizim insanımıza ters geliyor. Mesela; bunu bana bir kadın anlatmıştı. 4-5 yıl önce tur ile Avusturya ya gitmiş. Gece 12 de otel odasından caddeye bakıyormuş. O sırada cadde bomboş. Araç geçmiyor. Kadının birisi kırmızı ışık yandığı için bekliyormuş. Halbuki yoldan hiç bir araç geçmiyormuş. Bizim camdaki kadın çıldırmış neden yol boşken geçmiyor diye.
    İşte bu kafada olan türkler avrupayı sevmez. Çünkü bizler kural sevmeyiz. Yerlere çöp atmaya, trafik kurallarına uymamaya ve dinci partilere taparız.
    Avrupalılar gavurdur.. Onların her yaptığı haramdır. Yaptıkları herşey yanlıştır.
    Ben 1 sene yaşadım ve gördüm gerçeği. Öyle gezmekle gittiğiniz ülkeyi tanıyamazsınız.
    Gurbetçilerde sizin kafada.. Ama gel o zaman türkiyeye denince sesleri çıkmıyor.
    Zaten klasik türk ve arap beyni ile düşünen kişiler oralarda yapamaz....

Aslında başka bir konu ile başlayacaktım. Onuda yazayım.
    Bu ay fabrikalara elektrik faturaları çalışsın yada çalışmasın 100 de 150-200 daha fazla gelmiş.
    Sebebide YEK miş (yenilebilir enerji)
    Devlet yenilebilir enerji üreten firmalara garanti vermiş. Bunun ödemesinide sanayi şirketlerine ödetiyormuş. Bizim devletimiz corona morona dinlememiş faturaları 2 ye 3 e katlamış. Fabrika sahibinin birisi normalde 400.000 TL gelen fatura 950.000 TL gelince kafayı yemiş. Faturada alınan yek ücreti 116.000 tl den 350.000 TL ye çıkmış. Adam diyor ki; bu rakam 50 tane işçinin bir aylık maliyetine bedel. Biz ne zor şartlarda çalışıyoruz, devlet ötelemesi gereken paraları çok fazlasıyla bizden acımazsızca alıyor.
    Hayal aleminde yaşayan arkadaşlarımız hala kendi keyiflerine bakıyor. İnsanlar ve ülkenin durumunu umursamyorlar.
    Sizler hala geçmişle yaşıyorsunuz. Bizler geleceğe bakıyoruz. 18 yıl boyunca gelecek ve geçmişi bir arada yaşadık. Nelerini gördük. Seçimde 3 kez oy kullanmaya çalışan imamıda gördük, hiçbirşey olmasada olduyu da gördük.
    O nedenle artık şu forumda akla mantığa uygun şeyler yazın lütfen.
    Ok artik duymak istediginiz seyleri yazariz mutlu olursunuz
    Note: 6 yil araliksiz houston da yasadim

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. 1992 de köyde yaşıyorduk.Aynı yıl mahsülleri toplayınca peşin para 2 adet arçelik 475T buzdolabı aldık.Birini yeni evlenen abime verdi verdi.
    Eski buzdolapı ise babam 1974 te almış.
    Evde elektrik süpürgesi vardı.
    Simtaş mı be marka hatırlamıyorum güzel bir fırınlı Ocak vardı
    1986 da aldığımız Philips 56 ekran tenkli TV vardı
    Herşey vardı
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku

Sayfa 834/992 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •