Sayfa 441/748 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 5982 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. Hscb deki satış bitmeden bir şey olacağı yok.
    Şirketten mail gelip gelmediği ile özl den sorulmuş , gelen birşey yok , şirkete soruyorsun bu zattın başka yardımcısı falan yok mu diye tek diyor , dedim adam maillere cvp vermiyor diyorum bilmiyoruz diyorlar, olay bu arkadaşlar .

2. ipek düşer kozaa düşer,
    kozal düşer kozaa düşer,
    endeks düşer kozaa düşer,
    altın düşer kozaa düşer,
    dolar düşer kozaa düşer,
    Kozaa her halükarda düşer.

bugün hsbc dün akyatırım... muhtemel yabancı satışı...
    Bilanço gelene kadar bu işkence devam.

Bu arada şirket mail ya da telefona yanıt vermiyor. Spk'ya şikayet ettim kendilerini. Yatırımcıya yanıt verme yükümlülükleri var.

Kurulumuzun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği’nin 11’nci maddesi uyarınca, Yatırımcı İlişkileri Bölümünün görevleri arasında “Ortaklık pay sahiplerinin ortaklık ile ilgili yazılı bilgi taleplerini yanıtlamak†yer almaktadır. Söz konusu Tebliğ hükmüne aykırılığa dair somut bilgi ve belgelerin bulunması ve iddianızın gerçekliğine ilişkin söz konusu somut bilgi ve belgelerin Kurulumuza iletilmesi halinde, konu değerlendirmeye alınabilecektir.
    Fakat denetleyici kurumlar da yetkisiz. O yüzden böyle rahatça at koşturuluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    ipek düşer kozaa düşer,
    kozal düşer kozaa düşer,
    endeks düşer kozaa düşer,
    altın düşer kozaa düşer,
    dolar düşer kozaa düşer,
    Kozaa her halükarda düşer.

bugün hsbc dün akyatırım... muhtemel yabancı satışı...
    Bilanço gelene kadar bu işkence devam.

Bu arada şirket mail ya da telefona yanıt vermiyor. Spk'ya şikayet ettim kendilerini. Yatırımcıya yanıt verme yükümlülükleri var.

Fakat denetleyici kurumlar da yetkisiz. O yüzden böyle rahatça at koşturuluyor.
    spk en çok üstünde durduğu konu bu
    diğer firmalarda spk üzerinden gittiğimde hep şirketten dönüş aldım
    şirketlerde faaliyet raporlarında kaç soru geldiği kaçının yanıtlandığı bilgi verilmesi zorunlu
    tmsf geçtiğinden spk görmezden geliyor
    bende bayağı bir soru sordum
    maddi duran varlıklar niiçin maliyet bedeli ile değerleniyor bu durum özkaynağın düşük görünmesine ve bilgi kullanıcılara yanlış bilgi verilmesine neden olduğu
    maden faliyetlerinde niye hiç bir gelişme olmadığı
    atıl faaliyetler otel,nakliyat,gıda,uçak vs niiçin satımadığı zarar eden bu varlıkları ne yapacaklarını sordum ama cevap yok
    bir iki kere tmsf sorsum onlarda şirkete yazın dedi
    şirkete yazdık cevap yok spk yazıyoruz dönmüyor kısır döngü tağmaç bey çok efendi kanunların elverdiği kadar bilgi veriyor kötü niyetli kesinlikle değil orada bir memur sonuç olarak yk üyesi değil çok yüklenmeyelim

4.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    spk en çok üstünde durduğu konu bu
    diğer firmalarda spk üzerinden gittiğimde hep şirketten dönüş aldım
    şirketlerde faaliyet raporlarında kaç soru geldiği kaçının yanıtlandığı bilgi verilmesi zorunlu
    tmsf geçtiğinden spk görmezden geliyor
    kozaa da bahsediyor kaç maile yanıt verdiğinden. Kaç yatırımcı ile görüşüldüğünden. Faaliyet raporunda yazıyor ama kolpa.
    Bu şirketle ilgili tek gerçek Bilanço. Ne bir yatırımcı sunumu ne bir bilgi.
    Hiçbir şey yok. Aracı kurumlar bile ulaşamıyor Öyle ulaşılmaz bir yerdeler.

5.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    kozaa da bahsediyor kaç maile yanıt verdiğinden. Kaç yatırımcı ile görüşüldüğünden. Faaliyet raporunda yazıyor ama kolpa.
    Bu şirketle ilgili tek gerçek Bilanço. Ne bir yatırımcı sunumu ne bir bilgi.
    Hiçbir şey yok. Aracı kurumlar bile ulaşamıyor Öyle ulaşılmaz bir yerdeler.
    bizim mevzu dolar değer kaybedince dolar bazlı sabit biyerlerde tutmaya çalışıyorlar galiba benim yorumum bu 7,20-6,75
    şu swap mevzu bitmeden hisse oturmayacak anlaşılan
    dolarda yön yine yukarı olacağı kanaatindeyim
    tl ne kadar kısarsan kıs
    ihracatın ithalatı karşılama oranı %80 den %60 lara geriledi
    üstüne brent azıttı turizm ve yurt dışı inşaatdanda para gelmeyecek
    ihracat düşünce ihracat yapan firmalar döviz yükümlülklerini iç piyasadan karşılayacak buda ek döviz talebi vs
    her düşüş gram için bence alım fırsatı

6. umarım bilanço sızdığı için yapılmıyordur bu tek elden satışlar..petkimde bilanço öncesi böyle bir mal boşaltma oldu, sonrası malum

7.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    umarım bilanço sızdığı için yapılmıyordur bu tek elden satışlar..petkimde bilanço öncesi böyle bir mal boşaltma oldu, sonrası malum
    petkim yada sanayi diğer firmalar zarar açıklıyor bizde mevzu 200 milyon mu kar açıklar 300 milyon mu arkadaşlar tek derdimiz bu zamanda bu olsun

8.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    bizim mevzu dolar değer kaybedince dolar bazlı sabit biyerlerde tutmaya çalışıyorlar galiba benim yorumum bu 7,20-6,75
    şu swap mevzu bitmeden hisse oturmayacak anlaşılan
    dolarda yön yine yukarı olacağı kanaatindeyim
    tl ne kadar kısarsan kıs
    ihracatın ithalatı karşılama oranı %80 den %60 lara geriledi
    üstüne brent azıttı turizm ve yurt dışı inşaatdanda para gelmeyecek
    ihracat düşünce ihracat yapan firmalar döviz yükümlülklerini iç piyasadan karşılayacak buda ek döviz talebi vs
    her düşüş gram için bence alım fırsatı
    swap'la ilgisi vardır fakat yabancı ikna olsaydı bu kağıttan kar edeceğine 4. çeyrek bilançosu açıklandıktan sonra 11 milyon lot satmazdı. elindekinin %10'unu sattı yabancılar (eğer yabancıysa).
    Kağıt da kafasını kaldıramadı zaten. Biz bekledik sanki kağıdın sahibi biziz. Fakat yanıldık belli ki.

Sayfa 441/748 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •