Sayfa 175/866 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 6921 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. Borsa da 400 küsür senet varken kalkıp bu ucube patronun ucube hissesinde ısrar edenleri anlayamıyorum, şartlar ve durum tüm açıklığıyla ortada iken hem ısrar edip hem de burada feveran edenleri ise hiç anlayamıyorum. Arkadaşlar siz bir tercihde bulunmuşsunuz ve bu tercihinizden ötürü suçlayacağınız tek kişi varsa o da kendinizsiniz. Bu patron yılların şerrosu, uçan kuş dahi biliyor, hal böyle iken bunu bilip bunda ısrar etmek ise sorununuz aynanın karşısına geçin ve içine girdiğiniz durumun sorumlusu ile yüzleşin!

2. Peki......

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,397
    kesin haber var bastıklarına göre
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Sanırım aynı düşüncelerdeyiz ve sizde saydırıyorsunuz [emoji3] Bu ucube patronun hissesinde sizin ne işiniz var?[emoji846][emoji846][emoji846]
     Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Borsa da 400 küsür senet varken kalkıp bu ucube patronun ucube hissesinde ısrar edenleri anlayamıyorum, şartlar ve durum tüm açıklığıyla ortada iken hem ısrar edip hem de burada feveran edenleri ise hiç anlayamıyorum. Arkadaşlar siz bir tercihde bulunmuşsunuz ve bu tercihinizden ötürü suçlayacağınız tek kişi varsa o da kendinizsiniz. Bu patron yılların şerrosu, uçan kuş dahi biliyor, hal böyle iken bunu bilip bunda ısrar etmek ise sorununuz aynanın karşısına geçin ve içine girdiğiniz durumun sorumlusu ile yüzleşin!
    SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Üşenmedim tek tek baktım.Sadece dün tweetırda bayağı bir kişi bu adam yüzünden mal almış..Mal alanların Takipçilerine baktım 20 kişi 30 kişi gerçek hesaplar ve ky ler..Gerisi yorumsuz...

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    kesin haber var bastıklarına göre
    Çokta hayırlı bir habere benzemiyor...

Dokuz sene önce 270 liraymış...Şimdi de 457 lira...
    Bundan hayır yok...

Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

7.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Üşenmedim tek tek baktım.Sadece dün tweetırda bayağı bir kişi bu adam yüzünden mal almış..Mal alanların Takipçilerine baktım 20 kişi 30 kişi gerçek hesaplar ve ky ler..Gerisi yorumsuz...
    hangi adam yuzunden mal almis anlayamadim tam ???

8. Tweetırda kendine usta diyenlerden biri..50 bin takipçisi var adam dün üçgen var alın dedi takipçiler atladı sonuç malum..

Sayfa 175/866 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •