Sayfa 225/644 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 5149 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Meksa nın satışı olmasa %5-7 arası basar çıkar ellerinde çok az daha satıcak lotu var temettü den bekledikleri nakit gelmeyince satıp karşılamak zorunda kaldılar nakit ihtiyaçları bitince onlarda sattıklarını yerine koyacaktır o zaman daha bir gaz alacak en az 40 TL olması lazım koladan daha fazla hastası var efesin ytd.

2. Bayramda içecek belli, daha da yanından geçmem rakibinin

Kısa vadei ortalama 1.81 geçsin ...O zaman fragman bitmiş asıl film başlamış olacak...Şimdilik fragmanla idare edin...

4.  Alıntı Originally Posted by Efeege Yazıyı Oku
    Meksa nın satışı olmasa %5-7 arası basar çıkar ellerinde çok az daha satıcak lotu var temettü den bekledikleri nakit gelmeyince satıp karşılamak zorunda kaldılar nakit ihtiyaçları bitince onlarda sattıklarını yerine koyacaktır o zaman daha bir gaz alacak en az 40 TL olması lazım koladan daha fazla hastası var efesin ytd.
    Normalde bile 40 etmemiş hisse, 20 üstüne atsın kısa vadede kâfi

5. Toplam varlıkları 44 milyar,2019 net karı 1 milyar,2020 ilk çeyrek bilançoya göre net borcu 6.5 milyar,bu yıl yaşanan ve yaşanacak tüm olumsuzluklara rağmen geçen yıl yakaladığı karı yakalar düşüncesindeyim,finansal rakamlar olumlu,temettü dağıtmadığı şirket için borcu olduğu için olumlu,zira borçlar ne kadar hızlı ödenirse finansal gideri o kadar azalacaktır,ben patron olsam hiç temettü dağıtmam hızlıca borçları sıfırlarım,borcu hiç olmasa bu şirket şu andaki fiyata göre 50 olurdu zaten,bu yatırımcınında,patronunda işine gelmez mi,2. bir husus bugün para çıkışı var fakat hisse yüzde 2.5 yükseldi,bu bize dipten dönüşü gösteriyor,eylül başına kadar 28 veya 30 olası fiyatlar,zaten hisse düzeltilmiş fiyatlar ile 10 yıl önceki fiyatın bile gerisinde,şaşırmamak mümkün değil,o günden beri bu hisseyi taşıyan trade edemeyen yatırımcıya yazık olmuş tek kelime ile,demem o ki çok çok ucuz kalmış bir dev bu şirket..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,389
    2 gündür aranızdayım herkese bol şans , bende benim tablomu koyayım hata olursa haber verin düzeltirim.
    3 aylık bilanço , kar belli 18.94 31 Mart fiyatı ile FK 10.06 pd/dd 0,51 oluyor
    6 aylık tahmini bilanço ve 17.91 fiyat ile 10.46 Fk ve 0.46 Pd/dd oluyor
    işyat sayfasında 0.9 olayına nasıl ulaşmışlar anlamadım .
    Asıl dikkatinizi çekmem gerekene değer CHF olarak fiyatının 3 yıllık grafiği .
    Veriler doğru ve oranlarda hata yoksa biraz ucuz geldi bana . . .
    Her kağıtta olduğu gibi yabancılar satıyor .
    NoT Son satır Haziran tahminim biraz düşük şeçtim

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,389
    Meksa hikaye Yabancı satışı geliyor hisseye .
    Her kağıda geliyor ama bunda biraz az verilmiş çıkarken vereceklerdir .
    Kısa sürede Fiyatı 15 % ye yakın artacak gibi bu da yabancının
    çıkmasına vesile olacak .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

8. ya arkadaş 4 günlük stok yaptım, daha bu saatte bitti.allah'tan yarın tekel bayiler açık.sıkıntı büyüdükçe alkol tüketimim artıyor.ilk işim yarın kırk bira daha almak olacak.yemişim makarnasını.bir netflix var, birde efesmalt başka neyimiz var bu dünyada.içelim güzelleşelim.ramazanda bitti, azar işitmeyiz.sıradaki parça tüm alkoliklere gelsin.abe içmeyip hisse alsaydım, şimdi efesin %1 i bendeydi.peki benim param nerede?.... https://youtu.be/NyqaZ0PePWY

Sayfa 225/644 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •