Sayfa 20/1003 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Viop - XIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    iş bankasıda kıskaca girmiş. heralde bir iki ay daha sıkacaklar.. ytd

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    halkın grafiğini gören masun yatırımcı halkbanktan başka bankaya girmez bu nasıl bir grafiktir böyle... y.t.d.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    dow şu trendi geçmezse bizimde kabaca 103,500 bölgesinden geçen trendi kırmamız zor. bu trendler kırılmadıkça tedbirli olmak gerekir. ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    haftalıkta bollingere bakınca 105 bin direnç görünüyor. ytd

5. Hem bist100 hem dow saatlikte NU var gibi?
    Çalışır mı acaba?
    İkisinin de trendleri kırması için hikaye lazım. Biz de swap desek, Abd de aşı vs. desek tutar mı?Gerçi aşı tek başına bile dünya borsalarını uçurur. Bizimkiler düşüş senaryoları, dışarıdakiler aşı için olumsuz haberler pompaladıkça tersi olacakmış gibi geliyor bana.
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    dow şu trendi geçmezse bizimde kabaca 103,500 bölgesinden geçen trendi kırmamız zor. bu trendler kırılmadıkça tedbirli olmak gerekir. ytd

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yeni topiginiz hayirli ugurlu olsun

Bear bull abiye selamlar. Karargah rahatsiz di gordugun gibi. Darbeye tesebbus bile ettiler. Actirmadilar yenisini

7. Tüm Türkiye hatta Dünya Rabbimizin imtihanı olsa gerek sıkıntılı günler geçirmekte yakın zamanda normale dönme temennisiyle

Gerçekler acıdır dikkatli olalım lütfen ...

deniliyor ki yabancılar sattığı halde endeks yükseldi.
    Borsada önemli olan para kazanacağın, yatırım yapabileceğin istikrarlı büyüyebilen şirketlerin varlığıdır ama başta ben olmak kaydıyla kolay yoldan köşe dönme sevdasıyla VİOB ta milyoner olmak için yola çıktık maalesef başaramadım.

takıntılı olunmamalı Piyasa yükselip 200.000 olsa bile biz çıkıp yabancı yatırımcı mı arayacağız?

aslında durup düşünülecek olursa Yabancı da bu ülkeye para kazanmak için geliyor, hem de ayrıcalıklı!!!
    Onlara menfaat sunulunca yine gelirler

8. Önümüzdeki yıllarda bir çok şey değişecek. Bunlardan biri elektrikli otomobile geçiş.
    Renault fabrikaları kapanabilirmiş. 3 ayda böyle bir şirketin hemen iflas edecek olması saçma. Devlette istese kurtarır zaten.

Eğer Türkiye elinde varlık fonunda toplanan nakiti iyi değerlendirirse, önümüzde 20 yılda çok iyi işler yapar.
    Ha bu fırsatı değerlendiremezsek(ki ben olumlu düşünüyorum) 50 yıl daha bir şey çıkmaz bizden.

Senet seçerken buna göre seçin..
    Tüpraş ucuz dediğimiz yerde gelecek elektriğe döneceği için iyi bir yatırım olmayabilir..
    Benim gözlemim enerji şirketleri.
    Hem fiyat bazlı, hem pd/dd olarak ucuzlar.
    Geleceğin sektörleri, sigorta, enerji, sağlık.

Sayfa 20/1003 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •