Sayfa 200/579 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    104000-92000-116000 sıralı hareketi olacak diyor olabilir.
    Dün yazdım, bu tahsisliden sonra borsa başkanı sayın Hakan Atilla beyin beni aramasını bekliyorum. Kardeşim 8 ayda 40 bin lira halkbankda zarar etmişsin, hesaplarına baktık, bu parayı dolar da orada burada çıkardın ama halkbank al yükselecek derse alırım. Başka türlü almam. İşde bu çizimde Hakan Atilla abi gibi bir yerden geldi, belkide Galip Öztürk kendisi çizdi tam emin değilim.

2.  Alıntı Originally Posted by ciko45 Yazıyı Oku
    1 Haziran da ttkom temettü veriyor...hadi bana eyvallah...yeter bu kadar eziyet
    güzel ve kaliteli senet, bankalardan sonra çok daha güzel oldu. biz bankalar aldığında iyi olacağını okuyamadık. ama hariri gittiği gün bankalar aldığı gün elimdeki 5 operatörü telekoma aktardım.

3. muhtarım 666, sana zahmet bir ard yazılım ekranı rica ediyorum. bir defaya mahsus.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Dün yazdım, bu tahsisliden sonra borsa başkanı sayın Hakan Atilla beyin beni aramasını bekliyorum. Kardeşim 8 ayda 40 bin lira halkbankda zarar etmişsin, hesaplarına baktık, bu parayı dolar da orada burada çıkardın ama halkbank al yükselecek derse alırım. Başka türlü almam. İşde bu çizimde Hakan Atilla abi gibi bir yerden geldi, belkide Galip Öztürk kendisi çizdi tam emin değilim.
    galip ufak hisse rallicisidir.pek endeksle işi olmaz sanki .
    eskiden ali karakaya vardı.endekste hacim rekorlarını kırardı ,efsane petkim hareketini de o yapmıştı.eskiler bilir.büyük para döndürürdü.
    öyle adamlara ihtiyaç var şuan.

6. dow 30 yatay alanı katlarsa ki muhtemel 27000 puan hedef orda.
    benzer hareket burada olsa %10 demek ,eder 116000 yaklaşık.
    104000-92000 olması için bu ülkenin kendine has bir krizi yeniden patlatması lazım.
    ihtimal var mı?beceri ister,bizdede bu beceri fazlasıyla mevcut .
    burası krizlerin bitmediği ülke...

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...00da8dcdca.png

https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...00da8dcdca.png

7.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    galip ufak hisse rallicisidir.pek endeksle işi olmaz sanki .
    eskiden ali karakaya vardı.endekste hacim rekorlarını kırar ,efsane petkim hareketini de o yapmıştı.eskiler bilir.büyük para döndürürdü.
    öyle adamlara ihtiyaç var şuan.
    haklısın ama Galip bir kucağında gürcü kız varken deftere ancak bu kadar çizgi atabiliyor.

Sayfa 200/579 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •