Sayfa 422/831 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 6647 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

  1.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Hisse fiyatı 3 liradan 17 liraya geldi balon diyenler için dayanaksız konusanlar için belgeleyerek yazacağım şimdi , saniyorlsrki iki yıl önce ki fiyat ne ise şirket hap aynı duruyor hisse fiyatı da artmaz sanıyorlar,

    2019 yılında şirket bilançosunu sürekli yüzde yüz veya ikiyuz artırmış tesvikden sonra, teşvik kap haberinide yukarıya koydum.
    2018 ilkcyrek 4 milyon 2019 da 11 milyon.2020 de 25 milyon . Yüzde 120 artmış yaklaşık her yıl. İkinci ceyrekler 2018 de 6 milyon2019 da 33 milyon 2020 üçüncü çeyrek buna göre en az 70 milyon gibi gelir belkide virüsten dolayı daha yüksek olabilir.ucuncu ceyrekler,2018 de15 milyon 2019 da92 milyon yüzde 400 artırmış üçüncü çeyrekte muazzam rakam. Dördüncü çeyrek yani yıl sonu.2018 de35 milyon 2019 da 107 milyon.yaklasik yıllık da yüzde 300 artırmış kâr ini. Bu yılki ikinci üçüncü dördüncü ceyrekler gıda sektörü ndeki hareketliliğe bakınca muazzam gelecek ,

    Şimdi gerçek rakamlar bunlar, hisse 2018 yılında 2 lira olabilir. Kârını daha virüs olayı olmada n teşvik ile yüzde 300 artıran bir şirket ve bu yılda geçen yıla göre artıyor , hisse fiyatı hâlâ üç lira dört lirami kalacaktı.kaldiki bu yıl fabrika yapacak yukarda kap haberi ne diyor,Yeni korona virüs (Covid-19) küresel salgını nedeniyle şirketimiz ürünlerine olan taleplerde büyük artış meydana gelmiştir. Artan taleplerin karşılanması için diyor, demekki şirket yetisemiyor talebe yeni fabrika açıyor zaten bilançolar da bunu gösteriyor.
    Ayrıca ege ihracatçılar Birliği başkanı salça ihracatında rekor kırıyoruz yetiştiremiyoruz Avrupa Afrika Uzakdoğu'da çok talep var dedi, Tukaş bir ege ihracatçılar Birliği üyesidir bunuda bilin.

    Sonuç olarak burda hiçbir bilgi sahibi olmadan hisse 3 liradan 17 liraya çıktı tekrar 3 liraya gelir diyen acemi ve cahil kişilere bilgi olsun diye resmi belgeler ile yazdım. Bu şirkete bu 10 lira az bile. Ben bu düşüşün altında yeni bir haber bekliyorum, onun icinde patron hisse toplamak için yapıyor bunu. Keşke yapmasaydida şirketin ismini batirmasa. Belki yedi de olur ancak temmuz sonunda bu hisse 15 lira üzerinde yine bu yazımı burdan o zaman okuruz . Ytd.
    Harika tespitler cidden tebrik ederim, araştırmanıza sağlık. Bence patron Niğde’ye kaynak yaratmak için lot sattı yada birilerine devretti. Yarın sabah şu kadar lot sattık diye artık bir haber düşse de toparlanma süreci başlasa, inş bitmiştir satılacak lotlar değilse bitene kadar ızdıraba devam.

  2.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Güzel bilgilendirme seli olmuş hocam, eline sağlık bu düşüş bildiğimizi unutturdu hatırlamış olduk.
    Sayın ortak rica ederim. Bunları istedimki hisse 2 liraydı tekrar oraya gelir diyenlere kapak olsun. Tukaş son yılların yıldızı parlayan kuruluşu. Bilançoları yazdım tek tek incelerseniz daha virüs falan yok iken 2018 yılı bilsncosuna göre 2019 da bütün ceyreklerde ve komple yıllık bazda yüzde 300 yaklaşık artmış, bu yılki ilk çeyrekte 2019 a göre yüzde 119 artmış 2018 e göre ise yüzde 600 artmış ,bazıları bundan habersiz , hisse sisirelerek geldi sanıyor birde cahilce laf atıyor forumda, 2018 ilk çeyrek ile 2020 ilk çeyrek farkı yüzde 600 2018 de 2 lira lik hisse buna göre 12 lira eder yaklaşık. Yani 12 lira şu anda hissenin fiyatı olmalı normalde, yok diyenler o zaman 2018 deki iki lirada sisirmedir, 20 kuruş derler.

  3. Bir ufak kıyas yapayım yine 2018 ilk çeyrek bilanço 4 milyon 2019 aynı dönem 12 milyon.ysni yüzde ucyuz artmış hisse 2018 de 2 lira ise bilsncoya göre yüzde ucyuz artsa 2*300=6,00 lira olmalıydı 2019 da 2020 bilsncoda 25 milyon ilk çeyrek geçen yıla göre yüzde 120 artmış 6*120=13,20 lira yaklaşık eder.kisaxa Bilançolara gore orsntilanirsa hisse fiyatı kabaca 13 liralarda olmalı. O yüzden patron ne yapmaya çalışıyor bilmem belkide akşam da yazmıştım korkutup toplamak için yapıyor veya fabrika için kaynak yaratıyor veya başka nedir bilemem. Şirketin hisse fiyatı 3 lira 5 lira diyenler halt etmişler diyorum.hersey ortada ben kafama göre yazıları yazmadım. Ben burdayım yıl sonuna kadar en az.ytd

  4. Bilgi kirliligi üzerine patronunda acımasızca satışları eklenince insan etkileniyor haliyle ve insanlar iyice panik oluyor, investingde cahilce bilmeden çok yorum yapan var şirket battı diyen , hisse 1 lira olur diyen , millet orayı okursa dahada panik yapar daha da uykusu kaçar elbet. Ben de bu düşüşe bir anlam veremiyorum cunki ederi zaten buralar hissenin. Neden patron kendi şirketinin adını lekeler onuda ona sormak lazım, aslında mail attım patronada yazdım sirketinin adını lekeliyorsun diye. Bu şirket senin bu yaptıkların senin için zarar verir diye. Adese de yaptılar bunu şimdi 200subesi olan adese 60subesi var bataklık eşiğinde ,adam gibi çalışsalar halbuki daha güzel olacak, kimsenin vebalini almadan.

  5. #3373
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Bilgi kirliligi üzerine patronunda acımasızca satışları eklenince insan etkileniyor haliyle ve insanlar iyice panik oluyor, investingde cahilce bilmeden çok yorum yapan var şirket battı diyen , hisse 1 lira olur diyen , millet orayı okursa dahada panik yapar daha da uykusu kaçar elbet. Ben de bu düşüşe bir anlam veremiyorum cunki ederi zaten buralar hissenin. Neden patron kendi şirketinin adını lekeler onuda ona sormak lazım, aslında mail attım patronada yazdım sirketinin adını lekeliyorsun diye. Bu şirket senin bu yaptıkların senin için zarar verir diye. Adese de yaptılar bunu şimdi 200subesi olan adese 60subesi var bataklık eşiğinde ,adam gibi çalışsalar halbuki daha güzel olacak, kimsenin vebalini almadan.
    Dün tabandan aldım. illaki tepki gelecektir diye. serdar bey vallahi benbde arastırmasını severim pazardan karpuz alırken bile düşünen insanlarız. Hisse senedi alırkende araştırmak şart! temeli olan bilançosunu sürekli geli,ştiren hisselere yatırım yapmak gerekir. 2 sene önceki fiyat ile şuanki fiyatı karsılastırmak , 12 gün önceki tukasla şuanki fiyatı kıyaslamak gibidir. Tukaşta ve benzeri kağıtlarda asıl kar 2. çeyrekte gerçekleşecektir.
    covid-19 avrupayı mart ayından ıtıbaren vurdu dolayısı ıle gıdacılar mart ayı itibari ile ihracatlarını yukselttı. tukasda patronumuz kağıdı yukarı surecekse yenı sozlesmelerı acıklamalı! bakınız penguen gıda dun bır sozlesme gonderdi(bedelli sermaye artırımı önmcesi hisseyi yukarı surmek ıcın 27 m euroluk bır anlasma) kaldı ki tukasla asla penguen kıyaslamıyorum . bu kagıdın 5 tl düşecegine inanmak, çömlek içinde deve aramaya benzer. büm ortaklara bol kazançlar dilerim...
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

  6.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Dün tabandan aldım. illaki tepki gelecektir diye. serdar bey vallahi benbde arastırmasını severim pazardan karpuz alırken bile düşünen insanlarız. Hisse senedi alırkende araştırmak şart! temeli olan bilançosunu sürekli geli,ştiren hisselere yatırım yapmak gerekir. 2 sene önceki fiyat ile şuanki fiyatı karsılastırmak , 12 gün önceki tukasla şuanki fiyatı kıyaslamak gibidir. Tukaşta ve benzeri kağıtlarda asıl kar 2. çeyrekte gerçekleşecektir.
    covid-19 avrupayı mart ayından ıtıbaren vurdu dolayısı ıle gıdacılar mart ayı itibari ile ihracatlarını yukselttı. tukasda patronumuz kağıdı yukarı surecekse yenı sozlesmelerı acıklamalı! bakınız penguen gıda dun bır sozlesme gonderdi(bedelli sermaye artırımı önmcesi hisseyi yukarı surmek ıcın 27 m euroluk bır anlasma) kaldı ki tukasla asla penguen kıyaslamıyorum . bu kagıdın 5 tl düşecegine inanmak, çömlek içinde deve aramaya benzer. büm ortaklara bol kazançlar dilerim...
    Bir şey diyeyim, bu 2018ile 2019 ve 2020 bilançoları da virüs etkisinde yok. Bundan sonraki bilançolarda virüs kstkisida eklenince 10 lira bile bu hisseye az gelebilir, tabi en önemli faktör patron , o ne derse o olacak, umarım hak ettiği faiyatta olur

  7. Bilançolardski artışlar son iki yılda olmuş virüs etkisi ile de değil. Bu da kenarda bir bilgi olarsk dursun


Sayfa 422/831 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •