Sayfa 404/1003 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: Viop - XIX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kuzudur kuzu
    Kuzu nun forumunda yazan bu ikigözüm müşşşşş mü
    Kızlar forumu burasımı oluyor , biliyorsun kuzu nun ağzı pistir cinsel organlarını hiç ağzından düşürmez demekki erkek topiği diye oraya gidenler var.

2. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin ilk milli sondaj gemisi Fatih'in, İstanbul'un fethinin 567. yıl dönümünde Karadeniz'e uğurlandığını belirterek, "Gemimiz, Karadeniz'deki ilk sondajına 15 Temmuz'da Tuna-1 lokasyonunda başlayacak." dedi.

Akdeniz'den hayır yok mu yani bize ?
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kuzu nun forumunda yazan bu ikigözüm müşşşşş mü
    Kızlar forumu burasımı oluyor , biliyorsun kuzu nun ağzı pistir cinsel organlarını hiç ağzından düşürmez demekki erkek topiği diye oraya gidenler var.
    Pust kuzu gelene gidene sokar çıkarır ben bile nasiplenmisimdir omu nasiplenmeyecek
    bir halt olacağı yok.

Seçim yaklaşıyor ...

Her seçim öncesi petrol-doğalgaz bulur bu gemiler

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin ilk milli sondaj gemisi Fatih'in, İstanbul'un fethinin 567. yıl dönümünde Karadeniz'e uğurlandığını belirterek, "Gemimiz, Karadeniz'deki ilk sondajına 15 Temmuz'da Tuna-1 lokasyonunda başlayacak." dedi.

Akdeniz'den hayır yok mu yani bize ?

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Pust kuzu gelene gidene sokar çıkarır ben bile nasiplenmisimdir omu nasiplenmeyecek
    Bilmez miyip 2 duble attım mı laf yerleştirmeyeceği kimse yok , korona olmuştu iyileştimi acaba

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bilmez miyip 2 duble attım mı laf yerleştirmeyeceği kimse yok , korona olmuştu iyileştimi acaba
    Bizim guneysuyu halen hatırladımı bi yoklar beni unuttu bugünlerde yırttı pust koronadan ama bu defada palaya yakalandı opturup duruyordu
    bir halt olacağı yok.

7. Burası iyicene Brezilya dizisine döndü

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bizim guneysuyu halen hatırladımı bi yoklar beni unuttu bugünlerde yırttı pust koronadan ama bu defada palaya yakalandı opturup duruyordu
    Makaryos güneysu mu oluyor

Sayfa 404/1003 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •