Sayfa 434/1003 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Viop - XIX

1. Gezi olayları başladığın da ne kadar düşmüştük totel de hatırlayan varmı acaba ? 8 bin puan GAP gelmişti sanırım totel düşüş kaç bin puan olmuştu ?

2. Piyasa saati gelip te açılmadan değişik yerlere bakmayın aldanmayın yanlış yorumlarda bulunmayın insanları yanıltmayın

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Gezi olayları başladığın da ne kadar düşmüştük totel de hatırlayan varmı acaba ? 8 bin puan GAP gelmişti sanırım totel düşüş kaç bin puan olmuştu ?
    50.000 puan dusulsede umrumda olmazdi. Uyanis vardi,
    direnme vardi, birlik vardi hersey vardi.

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Gezi olayları başladığın da ne kadar düşmüştük totel de hatırlayan varmı acaba ? 8 bin puan GAP gelmişti sanırım totel düşüş kaç bin puan olmuştu ?
    dolar 1,78 den 1,83 olmuştu . ortalığı yıkmıştılar

5.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Bu hafta piyasalar eksimi olacak diyosun yani vicente acik soyle. Ben arti diyorum yarinda ya yatay yada arti olur borsalar

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yarin fed deli dolar pompalar yukari gider
    Ama bu realist degil
    Bitik ekonomiler tam gaz salgin ic catisma başlangıcında burda millete deli cesareti vermek ocak ayindaki gibi sonra 200 bin yeni hesap beddua ediyor
    Er ya da gec cokecek borsalar temeli yok dow fk 100 den bahsediliyor
    Yukari gider neden desek 1 tane akla izan bisey diyemezsin sadece fed pompasi

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    93 den 61 de son bulmustu

7. yatın uyuyun borsa felan düşmeyecek. Hep bi umutla gelip ilk açılışta kıyıma uğruyorsunuz sürdükçe yukarı sürüyor. Bu olaylar yok gezi, yok abd deki olaylar planlı gaz alma olayları. kapitalizm ara sıra bu yollara başvurur. Rüya görmeyin. Görende sermaye el değişti sanacak. Sadece afrikadan köle olarak geldiklerini unutanların planlı hak arama ve gazlarının alınma operasyonu. Bu kadar. Aynısını suriyelilerde 10-15 yıl sonra yapacak.

8.  Alıntı Originally Posted by trail Yazıyı Oku
    Bak şimdi..el zorromusun zorronun daşşağımısın nesin..yorum yapanlara mal demek senin iç güzelliğindir. O beynine sokayım da anla..trump polisi içeri sokar işi bitirir.bu kadar da özürlü olmayın..bana cevap verecek kapasitede değilsin..bir daha bana yazma
    Kapasite dediğin ; Trump istese olayı bastırır analizin mi?

ABD tüm eyaletlerde ayaklanma var.. Polis ve ordu sahaya çoktan indi Trump şrfszinin bundan sonra yapacağı tek şey ateş edip göstericileri öldürmek.

Hele bir denesin görelim jxwqşğwx...

Sayfa 434/1003 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •