Sayfa 468/1003 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Viop - XIX

1. şuan devlet kurumundayım, karantina döneminde youtube'dan teknik analizleri obo tobo direnç destek videoları izlemişler, borsaya girmeyi düşünüyorlar.

Gerekli indikatörler yükleniyor ....

2.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Yükseliş bekleyenlere bi tarafınla dün bi tarafınla gülen şahıs hahahha
    Bir tarafimla sana guluyomm yazılarımı iyi oku gözleri fer indi devamlı long um ben haaaa

3.  Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Bir tarafimla sana guluyomm yazılarımı iyi oku gözleri fer indi devamlı long um ben haaaa
    Kısa bikini short sana yakışır haaaa

4. Yonca günlük 7.97 üzerinde kalmaya başlarsa , teknik olarak olumlu olur , 8.45-50 bantları gündeme gelebilir.

bu boğalar 3 ayda alır getirir bir yere, ayı gelir 1 günde alır elinden lokmayı. 125'e kadar alın lütfen.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    1 sa
    Goldman ABD hisseleri için "sert düşüş" beklentisinden vazgeçti http://bb.ht/LRVrf0
    Oyun dışı kaldın mı çok fikir değiştirisiniz.
    zaten bu adamların yorumuna göre işlem yapan ya da pozisyon alanın vay haline.

Bir de powell in dediğini dinleyeceksin ama tersini yapacaksın

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Kfy96 Yazıyı Oku
    Savcı ********e 3. Derece cinayeti(yani kasıtsız) 1. Dereceye çevirmediği sürece ve diğer üç polisi tutuklamadığı sürece kimse rahat nefes alamaz...
    Aynen katılıyorum dostum adamın elleri arkadan kelepçeli daaaaaaa niye boynunu dizinle bastırıyon ???????? kafasını dizinle bastır..... yani insanlık dışı bir olay siyah beyaz sarı deri rengi güneşle ilgili bir durum , sıcak memlekette yaşayan elbette siyah olacak güneş ışığına karşı tedbir olacak senin gibi güneş görmeyen yerlerde yaşayanlar gibi süt beyaz olacak değil ya ....... senin ebende afrikada yaşasaydı sende siyahtın , japonyada yaşasaydı çekik gözlü yani bunlar özü değiştirmez hepimiz insanız 46 kromozom.Irkçılık dünyanın en aşağılık ayrımcılığıdır.Yunus Baba ne demiş '''YARATILANI SEV YARADANDAN ÖTÜRÜ'''' ZENGİNSİN FAKİRİ KORUYACAKSIN ................ GÜZELSİN ÇİRKİNİ HORGÖRMEYECEKSİN , UZUN BOYLUSUN KISA BOYLUYU EZMEYECEKSİN , GÜÇLÜSÜN KUVVETLİSİN ZAYIFI DÖVMEYECEKSİN , ÇOK ZEKİSİN AKILLISIN İNSANLARA GERİ ZEKALI DEMİYECEKSİN yani bu iş böyle yapabilirsen.Çünkü boynuzlu koç la boynussuz koç elbet bir gün hesaplaşacak derler büyüklerimiz bize böyle öğretti.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    şuan devlet kurumundayım, karantina döneminde youtube'dan teknik analizleri obo tobo direnç destek videoları izlemişler, borsaya girmeyi düşünüyorlar.

Gerekli indikatörler yükleniyor ....
    Sunucu: "Sergen, 18 yaşından küçüklerin de iddaa oynadığı görülüyor, onlara ne söylemek istersin?"
    Sergen Yalçın: "Almanya Ligi'nden uzak dursunlar çok sürpriz oluyor."

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 468/1003 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •