1 aydır sadece okuyorum burayı. Pek yazmadım. Son 1 aydır düşecek diyenlerin oranı kabataslak %80.. Ama piyasa inatla yukarı gidiyor. Güzel indikatör oldu burası banagaran long vardı onu gönderip ekgyo long olduk inşallah patlamayız :D
1 aydır sadece okuyorum burayı. Pek yazmadım. Son 1 aydır düşecek diyenlerin oranı kabataslak %80.. Ama piyasa inatla yukarı gidiyor. Güzel indikatör oldu burası banagaran long vardı onu gönderip ekgyo long olduk inşallah patlamayız :D
Bist 50 bin usd iken dow 14 bin usd
Bist 15 bin usd iken dow 25 bin usd
Hesap cok acik
7 yildir korkunc geri kalıyor
Burda ralli iyi borsa diyenler gercek ralli baslarsa kalpten giderler
15 20 gunde dahi 7 yil oncenin tl fiyatinda idik.
Garan 7 yil once 93 binde 11 lerdedi
Bugun 107 binde anca 8
Anlaşılmayacak bisey degil ya trolluk ya matematik zeka eksiği
Bu pala shortçuların shortunu yine indirmiş İşi biliyor pala
herif yine bildiğiniz gibi, gaple açtı,sonra pasife ver; üst kademeyi al ile yükseltti.
kim takar yabancı satışı ve para çıkışını..yeter ki istesin tek bir hisse gibi BIST-100 istediği yere kadar çıkartır.
short niyeti varsa bile belli uç noktalarda veya kısa vadeli sisteme uyarak shortlamak lazım. 119.000 yakın zamanda
tepe iken ve oradan shortlayan vob 124500-125.000 olsa,karın ağrısı çeker.düşüncem bu.
ah PEGASSUS taktım sana kafayı..dipten neredeyse 3 kat prim yapmış hisse...hele sat versin uyacağım.gerçi giyotin gibi hisse ama..
Yer İmleri