Originally Posted by ayvagobeknuri yazdıklarımı silem dedim, silemedim. Bende o olmuyo da morukuz ya Demans oldum bende galiba O kadar hızlı yazıp siliyom ku Ya diyom Acaba Yollamadan mi sildim))(
Almanya borsalar icin sisirme paketi aciklayacakmis bu sefer de
Geçemedim sonraki sayfaya
Originally Posted by Moruk Bende o olmuyo da morukuz ya Demans oldum bende galiba O kadar hızlı yazıp siliyom ku Ya diyom Acaba Yollamadan mi sildim))( )))))))))))))))))))))))))) kupa çektir kupa...momentumu arttırıye
@erefefik
sayfayı geçemeyenlere üye olmadan giriş yapmak sayfadan çıkıp yeniden viop başlığından girmek yeniden yazı yazmak
Originally Posted by vicente Almanya borsalar icin sisirme paketi aciklayacakmis bu sefer de 50 milyar euro , oyunu güzel oynuyor merkel , Arı maya gibi bam bam yapmıyor , jetonu güzel kullanıyor.
Originally Posted by KOÇ Geçemedim sonraki sayfaya Bir kaç gündür forumda geçişlerde sıkıntı var
Originally Posted by ayvagobeknuri )))))))))))))))))))))))))) kupa çektir kupa...momentumu arttırıye Momentum hikaye ya Her geçen yaş bünye zayıflıyo Şükür gene iyiyizde Zaten ben daha gencim ya Ama arkadaşın babası kalp iyice zayıflamış Geçmiş dönem vücudunda taşıdığı kilolardan ve içtiği sigaralardan Yaşlanmayı geciktirme mümkün
Forum Rules
Yer İmleri