Originally Posted by JAS Evet Dostum. Şu anki durum ile kıyaslaması. Aynı yapı ilerliyor gibi. Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Nasd**ta öyle yaptı
Originally Posted by KOÇ Nasd**ta öyle yaptı Sıra SPX te. 3400-3500 arası hedef. Sadece Dow biraz geride kaldı. Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by JAS Sıra SPX te. 3400-3500 arası hedef. Sadece Dow biraz geride kaldı. Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Olabilir Dowda düşemiyor zaten
Bu işlerde en iyisi spot. İnsanlar shorttan kaybedip duruyor
Originally Posted by secbul . . . Dow le alakalı başka tahmin var... 26000 i geçti de.. Hani 27000 son diyen olmadı 29 diyen filan. Ben koça 27 ye kadar revize edecen gibi demistim
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by KOÇ Nasd**ta öyle yaptı ** yu gorunce hemen perdeliyor forumun sistemi
Originally Posted by ayhan53 Ben koça 27 ye kadar revize edecen gibi demistim Yok Ben bu işlerin belirsizliğine inandım Düştüğünde spot alımı yapacam
Originally Posted by NEFERTEM Topiğe bir soru sordum. Cevap veren olmadı... Bir daha soruyorum. Endeks 90.00'den beri Sercan dışında yükselişe inanan var mıydı? SERCANN, ben (VIOPCU) bir de NONAME var. O da benim arkadaşım. Ama ben buradaki tüm arkadaşların para kaybetmesine üzülüyorum. Burada yazma yasağı kalktığından beri diyorum.
Forum Rules
Yer İmleri