Milletvekilliği düşürülen Enis Berberoğlu’da gözaltına alındı.
Milletvekilliği düşürülen Enis Berberoğlu’da gözaltına alındı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İcisleri bakanlığı : 14 Büyükşehir ve Zonguldak’ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ayhan patron senin piknik tüpü patladı soysuzluğunu yaptı yine içiş
Ben demiştim veriler sağlıklı değil
15'inden sonra patlarsak yine içeri tıkacaklar bizi demedi demeyin
Sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde cuma günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler saat 23.00'a kadar faaliyetlerine devam edebilecek.
Kısıtlamanın olduğu 6 Haziran Cumartesi günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.
THY genel müdürü : 15 ili kapsayan hafa sonu sokağa çıkma kısıtlaması nın hafta sonu iç hatlarda seyahat edecek yolcularımızı etkileyip etkilemediği, ilgili kurumlardan teyid edildikten sonra sizlerle paylaşılacaktır.
Şu an için lütfen çağrı merkezimizi bu sebeple aramayınız.
Yer İmleri