Sayfa 907/1003 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Viop - XIX

1.  Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    Nerdeyse aynı hareketleri yaptığımız bovespa bugün 3 üzerinde yeşil kapattı.
    Yarına iyimser olmak için bir neden.
    O iş bitti!

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    10 yil araliksiz surekli arti gidebilir bu fed jones 2008 de boyle olmuştu toplasan 15 20 kere eksisi vardir kauda deger matbaa yi dayiyorlar buna da borsa diyorlar adamlar da grafik ciziyor buna
    Gidemez daha O kadan ama genede
    Şu an için dünya hökümetleriiiii
    Tek argüman borsayı kullanma zorunda
    Başka dayanak yok
    İşsizlik desen tırt enflasyon menflasyon ha keza
    Tek silahları borsalar
    Bi argumanla ikna etmen lazım kazım
    Eminönü meydana git erkek güvercin dişiyi
    Renkli gazoz kapağı getirdim sana bak canımın içi
    Deyip onu gösterip kandırıyo ya
    Oyle farz et
    Yani bişey göstermen şart
    Ne olduğu mühimsiz
    Arguman vaa mi? Vaa
    Ney?
    Borsa

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hamaset konularından birisi ayasofya..

bu konu açıldığında tam bir komedi izliyoruz..

siyasal islamcılar bu caminin ibadete açılmasını istiyor..

ama mr erdoğan bunlara "ilk önce diğer camileri doldurun" dedi.. bunlar bir ara sustular bunu duyunca.. ama şimdi yine istiyorlar..

bende anlam veremiyorum.. iktidarda kendi zihniyetleri var.. aslında açabilmesi lazım.. neden açmıyorlar..??

enteresan değil mi??

yoksa bu konu üzerinden sürekli oy devşirmek ve havucu sürekli tabanları önünde asılı tutmak mı istiyorlar.. herhalde..

belki mimari endişeler vardır..tarihi eserin yoğun kullanımının zarar vermesi ve bu nedenle uzmanların mr erdoğan' ı ikna etmesi gibi olasılıklar olabilir..

ama açılsın ki artık bu tür muhabbetler son bulsun..veya mr erdoğan neden açılmadığını ve açılmayacağını iyice açıklasın..
    bence ayasofya açılmalı..bu yazımda belirtmiştim.. tam bir istismar konusu.. yani artık ağlamaları duracaksa açılmalı.. bıktık bu ağlaklıktan yıllardır..

bence mimari endişeler var yazımın son iki paragrafında açıkladığım gibi.. açıkçası seküler birisi olarak bu manasız magduriyetin son bulması için açılmalı diyorum hiç bir mimari mahsuru yoksa (çok kullanılmanın yaratacağı tahribat, 1000 küsur yılın yapı yorgunluğu vb) ..neticede islamcılar kendi aralarında tartışsın karar versin.. gündemden kalksın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by bayindir36 Yazıyı Oku
    Nerdeyse aynı hareketleri yaptığımız bovespa bugün 3 üzerinde yeşil kapattı.
    Yarına iyimser olmak için bir neden.
    Bist negatif ayrışacak her zaman ki gibi bir hazirlik var kriz icin yırtınıyor yine ama ne cikacak bakalim
    Yalniz dow boyle oldukça short a rahat vermez gunici 500 kere taciz eder shortlari zaten her gun arti gap allahin emri fdow yuzunden

5. Vallahi ben artık bu #Abd Baharının etkisini yavaşlatmak için hergün artı gittiğini düşünmeye başladım

Nede olsa 100 coni den 70 borsada

Borsa para kazandırıyor millet halinden memnun olma durumu gibi düşünüyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,255
    Bear_Bull
    @BearBull26

7. Yıllardır borsada işlem ederim

Çok şey gördüm geçirdim

Böyle ahlaksızça sürekli yeşil hatırlamıyorum

Yani 5/6 gün yeşil 1/2 gün kırmızı bu tarz gitse valla bu kadar bozulmam en azından gaz ala ala gider

Bu gazmaz yok bam bam yangından mal kaçırır gibi

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Abi akşam seansı dahil günlük verme imkanı varmı

Sayfa 907/1003 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •