Sayfa 994/1003 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,945 - 7,952 arası.

Konu: Viop - XIX

1.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar ben sinter.. batmış sinter ..ailem dahil her seyimi bu arena sayesinde kaybettim.tek dileğim herkesin uzak durması . Birbirinden ya da inandığı başkalarından etkilenip daha çok kaybetmemesi. Benim başıma gelmez demeyin ayağıma giyecek çorabım kalmadı sonum malum. Ayrıca en sevdiğim insana sesleniyorum subl gerek yok abim ben seni hep okuyorum ve seviyorum. İyi akşamlar.
    Cok gecmis olsun dostum üzüldüm

Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Selamlar arkadaşlar ben sinter.. batmış sinter ..ailem dahil her seyimi bu arena sayesinde kaybettim.tek dileğim herkesin uzak durması . Birbirinden ya da inandığı başkalarından etkilenip daha çok kaybetmemesi. Benim başıma gelmez demeyin ayağıma giyecek çorabım kalmadı sonum malum. Ayrıca en sevdiğim insana sesleniyorum subl gerek yok abim ben seni hep okuyorum ve seviyorum. İyi akşamlar.
    Geçmiş olsun
    Burada kaybedenlerle surekli dalga gecenler şu yazıyı okuyup yazdıklarına biraz dikkat ederlerse forum daha güzel olur.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Sayın Sinter sırf size yazmak için giriş yaptım.
    Bir zaman bende kendimce çok kaybettim.
    Ne kadar kaybetmiş hatta borclanmıs olursanız olun zaman ve başkaca işlem yapmamak herşeyin düzelmesi için yeterli olacaktır.
    Farzedinki hiç birikiminiz yoktu.
    Borçlar ise bir gün ödenir.
    Ailenizi kazanmanızı diliyorum.

4. Olmayan sanal paralarla borsa şişiriyor ******** abd insanlarin islem yapip zarar etmemesi mümkün degil hic bu kdr rezil olmadi bu borsalar

5.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Topik kapandığında senin pozun ne olur bilmem ama xu100 3 haneli olmaz
    Caho.
    Eskiden bazen iyi tutturuyordun.
    Bu defada tuttur.
    Büyük balık tutarım o zaman.
    Ama galiba yine stop olcaz.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun
    Burada kaybedenlerle surekli dalga gecenler şu yazıyı okuyup yazdıklarına biraz dikkat ederlerse forum daha güzel olur.
    Forum'un daha duyarlı ve içten bu görüşlere katılıp daha çok çalışmak istemeliyiz

7. Koskoca dunyanin en buyuk sirketleri tektu oyayo grafigi cizmeye basladi tesla grafigine bakin bi en guzeli uzak durmak cok rezil hal bi hal aldi borsalar artik

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,457
     Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Çok geçmiş olsun... Ne desek fayda etmez, (para hariç) gidenler geri gelmez.
    Kendi adınıza en doğrusunu gene siz bilirsiniz. Güzel günlere sağlıkla ulaşmanız dileğiyle.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 994/1003 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •