Sayfa 280/676 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
Arama sonucu : 5401 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    öyleyse yorumlara bakacağına git 2 tane faaliyet raporu oku. hayatında 2 sayfa faaliyet raporu okumamış adamlar bizim muhabbetimizi yargılıyor te allam.

burada ciddi konuştuğumuz şeylerin zekatını sana versem ihya olursun.
    Benim okuduğum faaliyet raprunun 3 de 1 ini okumuş isen ben bir daha bu foruma girmem.Böyle insanı tanımadan ahkam kesme.ben somut şeyden eleştiriyorum seni.Dua edin herkes bira içsin cümlenden.Sen nereden biliyorsun benim faaliyet raporu okumadığımı?

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    forum sayfalarinin sonuna bakarak yorum yapan ciddiyetsiz bir paylasim.

biraz geriye giderseniz gerek candyshop, gerek emektar gerek benim nerdeyse sirketin icini disina cikaran detayli yorumlarina ulasabilirsiniz. bu forum kadar detayli bilgi paylasimini baska yerde bulamazsiniz !

biraz zahmete katlanacaksiniz ama !!????
    Haklısınız çizgi çekene teşekkür etmek lazım sizin ve candy güzel bilgiler vermişsiniz teşekkür ederim kendi adıma

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    forum sayfalarinin sonuna bakarak yorum yapan ciddiyetsiz bir paylasim.

biraz geriye giderseniz gerek candyshop, gerek emektar gerek benim nerdeyse sirketin icini disina cikaran detayli yorumlarina ulasabilirsiniz. bu forum kadar detayli bilgi paylasimini baska yerde bulamazsiniz !

biraz zahmete katlanacaksiniz ama !!????
    Ciddiyetsiz paylaşım ha.Buna okuyanlar karar verecektir.Dua edin herkes bira içsin sözünü eleştirmek mi ciddiyetsiz paylaşım? o sözü söylemek mi?

4. dua kesmedi, ben bira satışları artsın diye zikir çekmeye başladım.

5. Sanırım yükselmek için alkollü mekanların açıldığına dair bakanlar kurulu kararını bekliyor. Piyasa aşırı düz mantığa döndü. konut kredisi paketleri açıklandı, gyo lar yükseldi. bize de sıra en kısa zamansa gelir umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Spek robot bozucuyu kanal desteği olan 19,53 e kurdu. 19,53 gelirdelmez 54 ten alım yapıyor. Robotlar sabah 19,60-70 arasında verdikleri malı geri alamadılar. Robotlar bugün zarar edicek bence spek robotlara 80 e verecek karar vermiş.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Atlayın gidiyoruz ama nereye bilmiyorum.

8. 19.53 çok düzel çalışıyor. 19.50 de 36 binlot destek var bunu kaldırtmadan . Stop patlatma hareketi yapmak için aşağıya basamaz. Para olsada alsak demeyeyim dededim, demeden edemedim. Yt değildir.

Sayfa 280/676 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •