Sayfa 92/1001 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Viop-XX

1. Dow günlükte sanki obo sağ omuz oluşacak gibi bir görüntü var sonrası ikili dip gündeme gelebilir

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yabancı niye çıktı zannediyorsunuz yıllarca ky açığa satış ile tokatlayıp tokatlayıp paraları cukkalıyorlardı. Varsın gelmesinler adam gibi yatırım yapmayacaklarsa. Yok öyle ülkenin gözbebeği şirketlerini bile açığa satışla pert et sonra ky dan aldığı paraları yurt dışına çıkarmak. Ya adam gibi yatırımını yap uygun yerlerde yine karını al ama sen milyon lotları topla sonra bas. yüzde 10 Marj, açığa satış yasağı devam ettiği sürece borsamız ine çıka ine çıka değerini bulur, bi süre sonra vatandaş borsaya sıcak bakmaya başlar, ülke ekonomisindeki para yurt içinde kalır. Yabancı da eskisi gibi hayvan gibi açgözlü olmayacak. Aslında yine kazanırlar ama tamah etmiyorlar çünkü yıllardır ülkenin milyarlarca parasını yiyorlardı. Ayrıca spk nın son zamanlarda uyarı üstüne uyarı yapması, twitter üstatlarına prim vermemesi, hile yapanı affetmem deyişi takdire şayan. Yerlisi de yabancısı da adam gibi hareket edip yatırımlarını buna göre yapacak. Burası kumarhane değil

3. Lambent abi nerelerdesin kaç gündür yoktun
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. iShares MSCI Turkey ETF (TUR)
    Portföye Ekle
    21,77 -0,94 -4,14%
    ABD piyasaların düşüşü aynı korona belasının ilk dalgası gibi
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5.  Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Yarından sonra nasıl bi seyir bekliyorsunuz
    Pazartesi 9.000 test eden bir nasd** diyeyim siz istediğiniz yere uyarlayın...iyi geceler 🌹

6.  Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Short oynayan Viopçular yine düşüşlerde kazanabilir de , hisse düşüşüne oynayanlar bist yönetiminin aldığı yüzde 10 Marj ve açığa satış yasağı ile çok bişey elde edemezler gibi. Ee yüzde 5 te de devre kesici uygulaması var zaten . Ben yatırımcıyı koruma konusunda bist in aldığı kararları çok doğru buluyorum ve tebrik ediyorum
    Yüzde 20 bence iyi bir rakamdı, yüzde 10 ilgiyi azaltır. Açığa satışda olmalı bence ki viop dan para yapılsın... Bu arada asıl sorun bist deki şirketler ve türkiye... Bizim borsadan bir caxık olmaz... Çok çok çok düşükken alacaksın, dolar bazında 2-3 misline satıp geçeceksin, bir sonraki krize kadarda bakmayacaksın. Anca bu şekil işlem yaparım bistde...

7. Ha ky da bistin aldığı bu önlemlere nasıl katkı sağlayacak saçmasapan hisselere büyük paralar koymayacak, sepet yapmasını bilecek, destek nedir direnç nedir öğrenecek, trende eşlik etmesini öğrenecek, tamamen kendi analizi ve stratejisi ile hareket edecek, sosyal medya rüzgarına kapılmayacak, kenarda nakit tutmasını her daim bilecek, belli yerlerde kar almasını bilip sanki sonsuza kadar yükseleceğini inanmayacak, düşüşlerde düşüşün nerde sonlanacağını görüp ha burdan dönecek ha şurdan dönecek diye duygularına kapılmayacak gerekirse biraz yukardan almasını bilecek aynı şekilde dibi ve tepe yi bulacam derdine düşmeyecek. Orta vade hareket etmesini bilecek. Neyse çok konuştum bu gece 😀 umarım herkes daha doğrusu akıllı hareket edenler ve ülkemiz kazanır. Benden bugünlük bu kadar hadi iyi geceler

8.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Yüzde 20 bence iyi bir rakamdı, yüzde 10 ilgiyi azaltır. Açığa satışda olmalı bence ki viop dan para yapılsın... Bu arada asıl sorun bist deki şirketler ve türkiye... Bizim borsadan bir caxık olmaz... Çok çok çok düşükken alacaksın, dolar bazında 2-3 misline satıp geçeceksin, bir sonraki krize kadarda bakmayacaksın. Anca bu şekil işlem yaparım bistde...
    Yüzde 20 de yabancılar tahtaların hakimi olduğu için katılmıyorum buna sonuçta milyonlarca lot sahibidir. ky nın balinalarla aşık atacak hali yok. Zaten kazanmak çok zor ama kaybetmek 5 dk. Boşalttıkları an kaçma fırsatı bile vermiyorlar. Şuan ki kararların çok uygun olduğunu düşünüyorum. Bu kararlar uzun yıllar devam ederse dolar bazlı değerini de bulacağına inanıyorum bistin. Yıllarca dolar bazlı sürülmesinin başlıca nedeni bence bundan önceki yüzde 20 ve kontrolsüz açığa satış işlemleridir

Sayfa 92/1001 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •