İdeal stoploss için bir yüzde belirleyemezsiniz.
İdeal stoploss, Teknik veya Temel analiz sonucu bulunmuş (belirlenmiş) destek seviyelerinin aşağı kırılması üzerine kurgulanmalıdır.
Örneğin, desteği 10.00 olan bir hisseyi 10,05 den alanla 10'40'dan alan kişilerin stoploss oranları (yüzdeleri) farklı, ama değerleri (10.00) aynı olacaktır. ( bu iki kişiyi de teknik ve temele hakim kişiler olarak varsayıyoruz.)
Syg, svg.
Sn Cautionary, son zamanlarda herkesin bildigi icin dile getirmeyecegim ic ve dis sebeplerden dolayi cok biz bize kaldik
Altin harici, bu ortamda ezberleri bozmak gerekirmi diye dusunmuyor degilim. Yoksa sakince beyaz yaka yatirim bilincimizle yola devam mi?
Sizinde dediginiz gibi bu ortamda arsizca basilan ve guya reel ekonomi canlamdirmak icin kullanilmasi planlanan cok serseri para var.Ama en azindan kisa vadede bu paranin cogunu kimlerin ne amacla kullandigi ortada. Bazen kendimi ilk defa rulet masasina oturmus birisi gibi hissediyorum. Eminim benim gibi piyasalari ve teknikleri az cok bilen ve nispeten tecrubeli sayilabilecek benzer dusuncede arkadaslarda vardir. Simdiden tesekkur ederim
İndir kaldir akşamüzeri ver ele
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün uyuz eşek aksa bile tavan oldu. Petkim’le birlikte orta vade portföyüme giren, performansı en düşük şirketlerden...bir haber, bilanço vs yok...orta boy paralı bir spek girmiştir..ptesi %5 düşebilir...serseri hareketler aksa ya kadar geldiyse düşünün durumu. Ki bu kağıt kolay hareket etmez, 3-4 senedir yakın takibimde, ilk kez tavan olduğunu görüyorum.
Şunu demeye çalışıyorum..başı boş hareketler artık iyice canımı sıkıyor...bu işin sonu iyi bitmeyecek bence.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
Yer İmleri