Sayfa 167/1001 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Viop-XX

1. Su an 109 bindeyiz diyelim, yaz sonuna kadar 129 bin mi yoksa 89 bin mi gormemiz daha olasi diye dusunursek ben 129 daha olasi derim. Cok buyuk soklar yasandiktan sonra ayni sokun benzeri kisa vadede tekrar yasanmiyor gibi. 2018 agustostaki dolar sokundan sonra herkes atmaca gibi dolarin cikmasini bekledi bir turlu o beklenen sok gelmedi 2 sene boyunca. Simdi de herkes atmaca gibi borsanin tekrar keskin dususunu bekliyor. Yedirmezler bence boyle bir hareketi kucuklere.

2.  Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    Kadir Mısıroğlu: Amerika çok yaşayamaz, 2020 yılında yıkılması başlar.Yahudi servetini Amerika'dan Çin'e taşıdığı an eyaletler arası kavga başlayacak.Ben çok vergi ödüyorum, az hizmet alıyorum gibi kavgalar başlatarak Amerika'yı üçe veya beşe bölecek.Amerikayı süper güç olmaktan çıkarıp yerine Çin'i oturtacak.Yahudi kısa vadeli değil uzun vadeli plan yapar.

Çok sevmem bu adamı ama seneler önce söyledikleri çok tuhaf... Videosuda var bu yazılanların
    Deli ve saçmaları.

3. dow yüzde 6 düşerken bist düşmediciler gelmeden muhtemel hedeflerimi yazayım. haftasonuna 127500 den net short giriyorum.

abcd nin c ayağı da oluştu

tp1:124800
    tp2:123000

123000 den 1/2 reverse longa dönerim,

Son düzenleme : metalurjist_88; 13-06-2020 saat: 15:33.

Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    Kadir Mısıroğlu: Amerika çok yaşayamaz, 2020 yılında yıkılması başlar.Yahudi servetini Amerika'dan Çin'e taşıdığı an eyaletler arası kavga başlayacak.Ben çok vergi ödüyorum, az hizmet alıyorum gibi kavgalar başlatarak Amerika'yı üçe veya beşe bölecek.Amerikayı süper güç olmaktan çıkarıp yerine Çin'i oturtacak.Yahudi kısa vadeli değil uzun vadeli plan yapar.

Çok sevmem bu adamı ama seneler önce söyledikleri çok tuhaf... Videosuda var bu yazılanların
    yıl olarak ne derdi hatırlamıyorum ama, bunu oktay sinanoğlu da programlarda konu ederdi. daha başkalarıda olabilir. geçiniz
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5. dowu cuma günü çok kritik trend desteğinden döndürdüler, ayrıca 22700 den-275000 ünde fibo %50 sine denk geliyordu.

ya hedef 29500 olacak orta vadede yada satışlar hızlanacak.

short için 25300-25000 aralığını takip edeceğim pzt günü

yükselişin devamı içinde 25950 üstüne çıkmalı ve ikili dip çalışıp, hedef 26900 olur.

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Yahudileri her fırsatta taşlayan bir tayfa var onları da anlayamayacağım hiçbir zaman. Adamlar tarih boyunca çok fazla dışlandılar eziyet gördüler hatta soykırıma uğradılar ama bunun yanısıra finansal yetenekleri araştırmacılıkları ve çalışkanlıklarıyla çok fazla alanda söz sahibi olmuşlar. Tek yaptığı şey oturduğu yerden laf sallamak verip veriştirmek olan bu kahvehane ağzı tayfası üretim namına hiçbir şey de yapmıyor. Haset mi dersiniz beceriksizlik mi dersiniz ne derseniz deyin ama ırkçılıkla veya belirli bir ülkeyi veya milleti kötülemekle hiçbir çözüme ulaşılmaz.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dünya nüfusunun binde ikisi 194 tane Nobel aldıysa oturup düşünmek lâzım, dümen düzen desekte 142 tanesi bilim dallarında!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku

ABD olmasın İsrail'i yutarlar. Yahudi ABD den daha güvenilir taşları yerinde duran bir ülke nasıl bulacak. Çin dediği komünist idareli ülke.

Yüce yaradan yahudileri dünya insanlarının hayatları kolaylaşsın, zenginleşsin diye yaratmış, dünyanın her yerine yerleştirmiş.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 167/1001 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •