Yoğun bakım ve vaka artıyor ise sıkıntı var demek. Paket çıkarın yine çözüm olarak milleti borçlandırın
Bu kafa devam ederse daha çok ölen olur
Yoğun bakım ve vaka artıyor ise sıkıntı var demek. Paket çıkarın yine çözüm olarak milleti borçlandırın
Bu kafa devam ederse daha çok ölen olur
uzun zaman sonra mecburen dışarı çıktım (market harici) bugün dışarısı ana baba günü normal bir pazar günü nasılsa öyleydi...millet otrumuş kafelere, dönercilere bilmem ne...yiyorlar içiyorlar, kah kah kih kih...kimisinde maske var kimisinde yok bir kısmıda maskeyi takmış ama sadece ağız kısmı kapalı burun açık falan...garip gerçekten yahu biraz daha dayanın mübarekler...kaçıyor mu kafeler, dönerciler, börekçiler bilmem ne...2-3 hafta daha sıkın dişinizi be...iyice azalsın şu vaka sayısı...garip...
Bear bull sana bişey sorcam.
Mesajın kapalı mı?![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Artık sokağa cikma yasağını unutun. Ekonomi kaldırmaz. Herkes kendini koruyacak dikkat etmeyen uyarılacak
bir halt olacağı yok.
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
10 Haziran: 631
11 Haziran: 643
12 Haziran: 664
13 Haziran: 684
14 Haziran: 717
Son 5 günün yoğun bakim hasta sayısı5 günde %15 artış var
bir halt olacağı yok.
Ekonomi kaldırırda bizimkiler lükslerinden vazgeçemedikleri için ve insanları hep muhtaç ettirmeyi düşündükleri için vatandaşa bedavadan para dağıtmazlar
Ceza caydırıcı pek olmaz yokki ne ödeyecek zaten gırtlağına kadar borçlu
Yasak olur ve olmak zorunda çalışmayan okumayan genç yaşlı onları sokarlar içeri yine
Kafa ne kafası dilim varmıyor söylemeye. Ama ben bu ülkede bazı vatandaşlarımız ile aynı ortamı paylaşmak istemiyorum. Geçen markette maskesiz dolaşan kadını uyarmış olmama rağmen oralı bile olmadı. Ölse gram üzülmem. Bugün taksi durağında çalışan 10-15 taksici aralarında yarım metre bile olmadan bir arada duruyorlardı. Biz ne Almanya, ne Fransa ne de İtalya'yız. Nedense kendimizi bazen bir mok sanıyoruz. Disiplin, kurala uymak bizde sıfır. Herkesin başına adam dikmek gerekli. "Kandıralı sende dur lafı" boşuna söylenmiş bir söz değildir. Lanet olsun saygısız vurdum duymaz insanlara ve gündemi Ayasofya gibi gereksiz konular ile meşgul edenlere. Oturun bir işsizlik ve çözüm önerilerini haftalarca tartışın.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
Yer İmleri