Sayfa 571/809 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    Sayın HEDEF #2030
    @BorsaKumbara

twetterdaki hesabınızda kordsayı listeniye almış görünüyorsunuz,analizinizide hesaba katarsak KORDSA'da pozisyon almanız an meselesi mi? merak ettim kovid bu tarz hisseleri çok da frenleyemez diye düşünüyorum, şaksi kaanaatimdir.

HEDEF #2030
    @BorsaKumbara
    PhD Candidate 2019~2030 #finansalozgurluk #uvy #stockinvestor %54 #EREGL #ALKIM #TUPRS #AKSA #TOASO #VESBE %46 #ASELS #HEKTS #SASA #KORDS #INDES #SODA #ALARK
    Şubat 2019 tarihinde katıldı
    192 Takip edilen
    1.203 Takipçi

ytd değildirr
    Sayın WindowsUp,

Maalesef twitter'da benzer isimle iki hesap var. Bu sebeple kafa karışıklığı olabiliyor. Bahsettiğiniz hesap bana ait değil. Benim hesabım @kumbaraborsa şeklindedir.

Linkini de paylaşıyorum.:https://twitter.com/kumbaraborsa

Saygılar
    Twitter hesabımdan da takip edebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by borsakumbara Yazıyı Oku
    Sayın WindowsUp,

Maalesef borsada benzer isimle iki hesap var. Bu sebeple kafa karışıklığı olabiliyor. Bahsettiğiniz hesap bana ait değil. Benim hesabım @kumbaraborsa şeklindedir.

Linkini de paylaşıyorum.:https://twitter.com/kumbaraborsa

Saygılar
    Bana göre kişinin beyanı esastır, teşekkür ederim.

ytd değildir

3. Bu yil birde bedelsiz verirsen ekleme yaparim iyi kazanclar

4. İki gündür 12,18 i destek yapiyor yukarı vuracak guç de görünmüyor 11 den 12,60 lara gelişin düzeltmesi denebilir piyasaya göre çok ucuz kaldı

5. Muhtemelen bir grup model portföyden çıkardı ve 3 gündür satıyor, takaslardan zaten belli kimin çıkardığı, 6 aylık gelecek kötü bilançoda pozisyonlanmak istememiş olabilirler, resmi olarak bir portföy yönetiyorsanız bu normal, şahsi fikrim onların satışları biter bitmez yukarı yönlü harekete devam edecektir güzel bir trend oluşturdu gözüyle bakıyorum, uçak sipariş iptalleri falan negatif yansıyacaktır illaki bunları bilmek için müneccim olmaya gerek yok, geçen sene 1 ağustosta açıklanmıştı 2. çeyrek rakamları. Bu sene de benzer tarihlerde olur.
    Mayıs ve haziran ayları içerisinde toplam 4 analist raporu yayınlandı. Bu raporlarda ortalama hedef fiyat 15,25 olarak karşımıza çıkıyor. Zaten orta-uzun vadede iskontolu işlem gören firma için zaten söylenecek pek söz yok. Yukarı trendin devamı için 11,83 aşağısında kalıcı olmamalı. Tahminimce ekstra satış görmezsek endekste öyle bir şey olmayacaktır. Hayatta normale dönüyor.

Kısada olayları tahmin etmek çok zor olsa da vade uzadıkça tahmin gücümüz artıyor. Uzun vadede havacılık güçlenerek var olmaya devam edecek, uzay endüstrisi gelişecek, savunma sanayi artarak devam edecek, lastik güçlendirme tarafı kompozit tarafı kadar olmasa da stabil büyümesine devam edecek. E hal böyle olunca EUR ve USD bazlı gelir tabanı her zaman iş yapacak. Haaa öyle 6 aylık öldük bittik bilanço gelmezse beklenildiği gibi, bir tık ışık olursa o bilançoda o zaman zaten bu fiyatları bulamayız orası ayrı.

Kalın sağlıcakla.

Bist 50 çıkarıldı kârın ağrısı belli oldu...

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

7.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Bist 50 çıkarıldı kârın ağrısı belli oldu...

TEKFEN de banka dışı likit 10 endeksinden çıkarıldı %4 yukarıda. Bunda başka bir şey var ama yakında çıkar kokusu. Acaba 2.çeyrek işler çokmu kötü gidiyor.

SM-G615F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Emeklilik fonları vermiş görünüyor banka konusunu haber almış olmalılar o kadar satıma iyi dayanmış görünüyor alanlarında bir bildiği olmalı [emoji106]
     Alıntı Originally Posted by BİST41 Yazıyı Oku
    TEKFEN de banka dışı likit 10 endeksinden çıkarıldı %4 yukarıda. Bunda başka bir şey var ama yakında çıkar kokusu. Acaba 2.çeyrek işler çokmu kötü gidiyor.

SM-G615F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

Sayfa 571/809 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •