İstanbulda çoğu taxsici aklı,her bindiğim taxsici destekçi kısımdı,en son tartıştığım taksicie öyleydi,devam İmamoğluna giydiriyordu,neden diye sordum,zıçtı İstanbulun ağzına dedi,sordum senin ülke yönetiminden haberin varmı dedim ve nasıl yönetiyorlar diye,süper abi dedi,sen aydamı yaşıyorsun dedim,şöyle baktı,abicim,biz çok büyük ülkeyiz ve bir Dünya liderimiz var vatan hainlerine göz açtırmıyor dedi,ülke zenginlikten geçilmiyor fakir yok dedi,üstelik Suriyelileri bile besliyoruz dedi,bak kardeşim dedim,ülkeyi vatan hainleri ve dış güçlerlen irtibatlı kişiler yönetiyor,adıda siyasal islam,1975 senesinde iç,işlerindeyken bu ihbar bize geldi dedim,çok dikkatli olun TC yıkıp yerine bedevi rejimi kurma peşindeler dedim,projede bob dedim,aman abi olmaz inanmam,sahi sen mitçimisin dedi bana,40 sene önce öyleydim dedim,tabiki bir elimde ruhsatlı silahımdaydı ne olur olmaz diye,ama adam tınlamıyor,billahi inanmam dedi

,neyse mart ayında daha ülkede virüs vaka,falan açıklaması yok,arabadan inerken uyardım,bak kardeşim ülkenin 5 misli borcu var,önümüzde çok tehlikeli olaylar olacak bakta yine iyilik bende kalsın aç kalma dedim çektim gittim,bunu daha öncede yazmıştım...Peşinden herşey gümledi,hazinenin beş parasız olduğu anlaşıldı,ülkede büyük illere sokağa çıkma yasağı getirildi,çoğu işini,işyerini kaybetti,bundan o tartıştığım taksiciler, taksicide nasibini aldı,acaba bu uyarımı ciddiye aldımı diye düşünüyorum şimdi...Sanırım şimdi rantçı taksicilerin çoğunun ocağına İmamoğlu incir ağacı dikecek gibi.
Yer İmleri