İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Size kaç dediler bist komisyon oranını.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana viop için 10.000'de 3 demişlerdi. Hisse için konuşmadık ama artık kendilerini öyle ucuza satmıyorlar. Yeni gelenlere minimum 10.000'de 3 falan veriyorlar çok hacim yapan biri değilse.
Aslında info için en büyük katalizör kuşkusuz piyasanın en düşük ortalamalarından biri olan komisyon oranlarını yukarı çekebilmek olacaktır ki 10.000'de 1 olan ortalama komisyon oranının 10.000'de 1,5'a çıkması bile ciroyu %50 arttıracaktır. Ki bu bence rakiplerine göre daha olası.
yani Osmen'in ortalama komisyon oranı 10.000'de 3,5 civarı mesela. Osmen bunu 4'e zor çeker. İşmen hakeza öyle.
Ama info bu oranı 1'den 2'ye hatta 3'e çok rahat çıkarabilir uzun vadede. Bu da hem hacim artışı hem de komisyon artışı demek oluyor ki muazzam rakamlar ortaya çıkabilir.
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
bu artan hacimlerle birlikte, faiz gelirlerinde de artma olmuştur. daha fazla kredi dağıtmıştır.
sermayesini bakalım bu sene kadar büyültecek
Hocam kişiye göre teklif veriyorlar portföy durumunuza göre değişebilir artabilir azalabilir bana 10 binde 3 verdiler bist viop.Birazda insanların pazarlığına ve hacmine bağlı olabilir değişebilir.Şuanki kurumumda 10 binde 7 veriyordum. İyi teklifi görünce hesap açma işlemlerini başlattım. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : clastobar; 17-06-2020 saat: 06:29.
Yer İmleri