Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Para zenginlerin eline geçince emlak fiyatları artıyor, fakirlerin eline geçince gıda, giyim fiyatları artıyor bence.

TV'de perakendeci vardı enflasyonda ayakkabı fiyatları arttığı açıklanınca bu ay ayakkabı kaleminde indirme gitmişler.

Yakında EKGYO'dan haber gelir, TOKİ elindeki şu arsa satın alındı diye..
    Arsa + 2000 ila 3000 tl m2 inşaat maliyeti = toplam maliyet + kar ve vergi = tüketici fiyatı
    Pandemi tarla fiyatlarını yükseltti,100 tl olan bazı yerlere 700 tl fiyat çekiyorlar.

2. Varlık fonu %24,02 dolaylı Türkcel hissesini 530 milyon dolara Telia'dan almış.

matriks %24,02 demiş haberde %26,02 denmiş.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/tur...oluyor/1880949

Türkiye Varlık Fonu, toplam yüzde 26,2 içerisindeki yüzde 15'lik imtiyazlı hisseleriyle Turkcell Yönetim Kurulu'ndaki 9 üyeden 5'ini belirleyebilecek ve şirketin yönetim kontrolüne sahip en büyük hissedarı olacak.
    ....
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Arsa + 2000 ila 3000 tl m2 inşaat maliyeti = toplam maliyet + kar ve vergi = tüketici fiyatı
    Pandemi tarla fiyatlarını yükseltti,100 tl olan bazı yerlere 700 tl fiyat çekiyorlar.
    Tarla fiyatını artıran bence emlak vergilerinin artması. Kaya Çilingiroğlu imarsız tarla alın dedi.

Varlık fonu %24,02 dolaylı Türkcel hissesini 530 milyon dolara Telia'dan almış.

Yaklaşık 2,206 milyar dolara dek geliyor X 6.84 = 15,092 milyar tl

Tarla fiyatını artıran bence emlak vergilerinin artması. Kaya Çilingiroğlu imarsız tarla alın dedi.
    Tercih eden müşterilere göre, bahçeli evlere talep patlamasını Pandemi ve düşük mevduat faizleri etkili oldu diyebilirim.
    İzmir-Güzelbahçe de tarla m2 100 tl yılbaşı fiyatı idi,güncel 700 tl ,arsalar güncelde 2 ila 3000 tl m2.
    Son düzenleme : iki gozum; 18-06-2020 saat: 02:59.

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

Yaklaşık 2,208 milyar dolara dek geliyor X 6.84 = 15,105 milyar tl
    Varlık Fonu alınca değerleniyor çünkü Cukurova'nın rehinli hisseleri ile hakim ortak oluyor, başkası için çöp yatırım. Adamlar pes edip ucuza vermişler muhtemelen.

Anahtarı olmayan hacizli arabalar ucuza satılıyor, onun gibi olmuş bence.

Varlık Fonu alınca değerleniyor çünkü Cukurova'nın rehinli hisseleri ile hakim ortak oluyor, başkası için çöp yatırım. Adamlar pes edip ucuza vermişler muhtemelen.

Anahtarı olmayan hacizli arabalar ucuza satılıyor, onun gibi olmuş bence.
    Yarın işlem fiyatını olumsuz etkiler mi?

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Tercih eden müşterilere göre, bahçeli evlere talep patlamasını Pandemi etkili oldu diyebilirim.
    İzmir-Güzelbahçe de tarla m2 100 tl yılbaşı fiyatı idi,güncel 700 tl ,arsalar güncelde 2 ila 3000 tl m2.
    Malesef apartmanda komşuluk riskli oldu. Kiracımın olduğu site whatsap grubuna üye yapmış. Birisi mesaj yazmış covit günlerinde, hasta olup da dışarı çıkan olur ise gereğini yaparım vs.

Müstakil evin olur ise kimse seni tehdit etmez.

Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •