Sayfa 375/1001 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Viop-XX

1. Bim bakkal emlak hisseleri balon turkcell dün malı soktu endeks düşecek pala halka arz yapıyor diyenler siz bi tatile çıkın kafa dinleyin bu aradada biraz ders çalışın öğrenip gelin bu işi yoksa don falan kalmayacak sizde herkese bol kazançlar esen kalın.

ilk ve ortaokul karneleri e-okul üzerinden lise karneleri ise randevulu olarak okullardan alınacak.

3.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Turksel iki gündür çok yüklü longtum.resmen stres yapmıştı hissenin devir ücreti çok ucuz diye. Ucuza gitti diye yaygara yapanlar yüzünden acaba diyip stres yapıyordum ama tuttum %7 pirimden verdim cok saglam kar aldim. Bu tahta gidecek 20 ustune cok bariz ama 2 gunde bu denli kar cok cok fazla benim
    Dediğin yaygaracılar yüzünden ben de Turkcell longlarımı zararına verdim dün.Bugünkü tablo şok etkisi yarattı, ama yapacak bir şey yok...

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by karti Yazıyı Oku
    Turkcell’in bugün U30’a etkisi ne kadar verebilen olursa çok sevinirim, teşekkürler
    Yardımcı olabilecek olan var mı? Teşekkürler

Doğuş Oto hergün tavan tavan gidiyo , Passat ve Golf e çok mu talep var hala acaba...

6. bugünde artıya geçtim ya daha pala beni hayatta öpemez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    hisseleri ne olur bilançosu ne olur bilmem ama BİM darphane gibi para basan bir şirket...her yerde mağazaları var ve çok iyi iş yapıyor...bizim hemen yan sokakta var...haftada 3 defa kamyon kamyon mal geliyor...öyle böyle değil satışı...ben 5 lt lik su alıyorum oradan çünkü çok hızlı satıldığı için hep yeni tarihli birkaç gün önce dolum yapılmış taze su oluyor...diğer marketlerde maşallah 3 ay 4 ay önce dolum yapılmış sular var...

demem o ki işleri gerçekten muazzam...

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    bim f/k 27 nasıl bilanço değeri o kadar yüksek oluyor,2-3 çeyrek harika bilanço mu açıklayacak?????????

8. Belgin maviş rtab balon dediği için işinden olmuştu 🙃

Açığa satışı açın bakalım Balon mu değil mi görelim arkadeş

Sayfa 375/1001 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •