Vicente patlat bi çöp Bist mesajı şuraya , Kardemir Tekfen ve Turkcell den sonra birkaç baba hisse daha uçsun![]()
Ben dünden önce girdim 14.83 maliyetli yarim portföy. Haber okadar iyiydiki seansta çok inandım vermeye başlayınca. Yarında düşerse ful olacaktım aylardan sonra. Gece yorumları özellikle aracı kurumlarinkini okudum çoğu birim fiyat çok düşük o fiyattan olursa baskı olur yazmışlar bazı yaygaracilara taban açıcak yazmıştı yarim portföy vardı ve çok tırstım sabah açılışta bırak ful olmayı yarısını kapadım. Sabah haber geldi hisse başı 1 dolar hisse tavan oldu. Şimdi hedef veren kurumlar bile dün böyle demiyordu. Hele blooma bağlanan biri vardı 2 günde hisse devir fiyatı çok önemli dedi. Oda etkiledi. Şimdi ona bakiyorum twette turksel ayakları yapıyor. Millet 2 gündür birbirine baktı sürü psikolojisi oldu büyükler için bile. Hele sabah 15.65 ten 15.28 yanınca yine tırsmıştım. Malesef kolay olmuyor kazanmak bilginin yanında sağlam psikoloji gerek. Reis sen alsaydın bile tutamazdın inan.
tcelin kasasında 10 milyar tl varya işte o artık yok...
anlayan anlasın![]()
dışarısı kırmızı
bakalım ne olacak.
türkcell bahanesi
5,96 dan açtı.
https://tr.investing.com/equities/tu...sim-hizmetleri
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri