Sayfa 94/556 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 745 - 752 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by bankocukemo Yazıyı Oku
    Bugun info hacim ne kadar atabilirmisiniz
    #info 23 Haziran günlük hacim bilgileri

Bist: 2.53 milyar / pazar payı: %4.33
    Viop: 0.84 milyar/ pazar payı: %5.17

Toplam Hacim: 3.37 milyar

Veriler borsaistanbul sitesinden alınmıştır.

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. tahmini bist hacminde 2ç başından itibaren olan günlük hacim ortalamasını baz alıyorum( 1,6 milyar)
    ancak son 6 gündür işler değişmeye başladı.

eğer kalan 5 gün de 2,5 milyar hacim devam ederse bi 400.000 daha fazla komisyon geliri gelebilir.

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

Mükemmel bir çalışma sn monoroza

4.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku

tahmini bist hacminde 2ç başından itibaren olan günlük hacim ortalamasını baz alıyorum( 1,6 milyar)
    ancak son 6 gündür işler değişmeye başladı.

eğer kalan 5 gün de 2,5 milyar hacim devam ederse bi 400.000 daha fazla komisyon geliri gelebilir.
    teşekkürler, şuan gelir kaleminde tahmin edilemeyen sadece kredi gelirleri

5.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    teşekkürler, şuan gelir kaleminde tahmin edilemeyen sadece kredi gelirleri
    Kaldıraçlı alım satım işlemlerindeki gelirler var bir de. Buradan da nereden baksanız viop komisyonu kadar gelir (5.6 m) gelmiş. Bu gelirin detayı nedir tam olarak, onu da merak ediyorum aslında. Ayrıyetten "KAS İşlemleri Aracılık Komisyonu" adı altında 1m lira gelir zaten var.

Çok umut vadediyor. Şu genel yönetim giderleri de bir düşse, baskı var. İnfo dünde satıcıydı bugünde. Anlamyıyorum. Bilançoyu sabırsızlıkla bekliyorum

7. Arkadaslar cok guzel calismalar yapmissiniz tesekkurler birde 2. Ceyrek bilanco beklentilerinizi paylasabilirmisiniz

8. Komisyon gelirlerine bağlı olarak 7-7,5 milyon 2. çeyrek özelinde net kar gelebilir. 6 aylık ise 13-14 milyon civarı düşünüyorum. (Geçen yıl 6 aylık -243.000 tl zarar)

Burada ana belirleyici unsurlar komisyon oranlarında artış (pozitif katkı) ve genel yönetim giderlerinde artış (negatif katkı) olacaktır.
    Son düzenleme : balıkadam; 24-06-2020 saat: 16:50.

Sayfa 94/556 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •