Sayfa 137/398 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 3178 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: INDES - İndeks Bilgisayar

1. Patron ne derse o olur kasmayın boşa,bu adamların ecelesi yok

2. Ölmüş eşek..

3. temettü denilen olta ya takılıp magduriyet(zararda bekleyen) yaşatılan küçük yatırımcılar çogaltılmaz umarım...eger amaç bu ise rezilllik...birçok web sitesinde temettü sürekli ön plana çıkartılıyor sanki bilerek yapılıyor gibi geliyor bana..

al-sat değildir.

4. Temettu hic yoktan iyidir...para kazanamiyoruz bari hesaba 3-5 krus para yatmis olur...aç bir patron ve spek var ...ben yatan para ile 1 lot indes almiyorum..güven vermiyor hisse hareketleri....

5. Sn Rex bugün bende indes li oldum. Öbür köyde aradığımızı bulamadık bir de buraya demir atalım bakalim nasibimizde ne varmış.

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Sn Rex bugün bende indes li oldum. Öbür köyde aradığımızı bulamadık bir de buraya demir atalım bakalim nasibimizde ne varmış.
    Hocam hayırlisi olsun..diger hisseyi uzun tutmayi dusunmuyorum zaten..biraz kazanc olsaydi asels gececektim...onda potansiyel cok ama yedirme niyetleri pek yok...yakinda temettu var 1 hafta icinde...

8. Kisisel dusuncem kimse almasin kagidin tahtanin sahibi patron alsin...!!!!serbest piyasa hikayedir...patron alimmm yappppsan guzel hos olur sana yakisan olur...pandemi oncesine halen cikamadin dile dustun...

Al sat degildir

Sayfa 137/398 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •