Sayfa 96/556 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 761 - 768 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. Son bir haftadır bist hacimleri çok güzel bir şekilde 2 milyar üstünde olmaya başladı. Bu şekilde devam ederse 3.ve 4.çeyreklerde komisyon oranlarından ciddi kar artışı olacaktır. Ayrıca işlem gün sayısı ilk çeyrek 64 gün iken bu çeyrek 60 gün yani yaklaşık ilk çeyreğe göre %6 daha az olmasına rağmen toplam hacim ilk çeyreği geçti. 63 gün olan 3.çeyrekte ve 65 gün olan 4.çeyrekte işlem hacmi artışı ciddi şekilde göze batacaktır.İlk çeyrek bist hacmi ortalaması yaklaşık 1.21 milyar iken bugün gerçekleşen bist hacmi 2 katından fazla 2.50 milyardı.Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bugün infoda hesabım açıldı.
    Mobil uygulamasını indirdim. Tek kelimeyle berbat bir uygulama. Bu uygulamanın elden geçmesi şart.
    İnfodan işlem yapmak için matriks mobil kullanmak zorunda kalacağım sanırım. E o da aylık 100 lira ücretli.
    İnfodan istesem muhtemelen komisyon kotası isterler.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

3.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Bugün infoda hesabım açıldı.
    Mobil uygulamasını indirdim. Tek kelimeyle berbat bir uygulama. Bu uygulamanın elden geçmesi şart.
    İnfodan işlem yapmak için matriks mobil kullanmak zorunda kalacağım sanırım. E o da aylık 100 lira ücretli.

O kadarcık hacim yapamayacaksanız, info ve benzeri kurumlarla çalışmanızın çok bir esprisi kalmaz zaten.

4. Bu hisse özelinde majör risk nedir? Genel yönetim giderlerinin yüksek olması hisseye olan güveni kırar mi? Ismen gibi gelir kalemlerini çeşitlendirebilir mi ? Kendi adıma hızlı büyüyen kurumsal bir firma ve yatırımcısının gözü kapalı güvenebileceği bir yönetim kadrosu beklentisiyle yatırım yaptım. Ayrıca info yatırımla çalışıyorum kuruma 3 ayda 4 bin in üzerinde komisyon faydası sağlamışım. Son olarak ınfo ıdeas seykm hdfgs patronları ayni patronun piyasada oluşturduğu imaj nasıl. Pozisyonumu artırmayı düşünüyorum. Bilgi sahibi tecrübeli arkadaşların yorumları için şimdi den tsk ederim

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest

5.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Bugün infoda hesabım açıldı.

Dostum ideal cep uygulamasi ile işlem yapabilirsin. Çok güzel uygulama yüzeysel anlık 35 tl civarinda sanırım.

Komisyon kactan başlayacak mahsuru yoksa.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Dostum ideal cep uygulamasi ile işlem yapabilirsin. Çok güzel uygulama yüzeysel anlık 35 tl civarinda sanırım.

Komisyon kactan başlayacak mahsuru yoksa.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hisse 10.000’de 3, viop 10.000’de 2
    İdeal’i araştıracağım. Teşekkür ederim

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

7. Arkadaslar hepimiz bu ceyrekte artan islem hacimleri dolayisiyla iyi bir bilanco beklentimizi paylasiyoruz burda ancak bizim hisse endeksten ayrisip surekli asagiya kayiyor bu baskinin sebebi ne tahmini olan varsa paylasabilirmi

8.  Alıntı Originally Posted by bankocukemo Yazıyı Oku
    Arkadaslar hepimiz bu ceyrekte artan islem hacimleri dolayisiyla iyi bir bilanco beklentimizi paylasiyoruz burda ancak bizim hisse endeksten ayrisip surekli asagiya kayiyor bu baskinin sebebi ne tahmini olan varsa paylasabilirmi
    Elinde alıcıdan daha çok hissesi bulunan yatırımcıların nispeten daha farklı beklentiler ile alıcıdan daha çok satış yapmış olması hisseyi düşürmektedir. Burada baskıdan yanı sıra beklenti farklılıkları oluşmuştur.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 96/556 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •