Sayfa 669/1001 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Viop-XX

1. Viop ortamı spor gibi degil. Acemi biri için aynı gözüküp tek fark kaldıraç var diyebilir. Bilginin kazanmayı garanti etmediği bir piyasadır viop eskiler be i çok iyi anlar ve aslında kazanmak için yapılması gerekenler çok basittir ama zor olan şey bu basit denen şeyi uygulamak. Kişiyi viopta batıran trende ters pozisyon alıp stopsuz çoğaltıp inat etmek. Margine girildiğinde teminat yatırmak ayrı bir mantıksızlık. Vakum gibi tüm servetinizi çeker. Girdiğiniz pozisyon başarısız olabilir bu normal ama hata diretmek teminatı bitirir. Neredeyse ilk çektiğinden beri vioptayim. Son 8 senedirde sadece viopta işlem yapıyorum. Bu kadar zaman ve para kaybından sonra anladığım şey, hisse paylarda işlem yapılacaksa endexe göre güçlü olanı al, güçsüz olanı sat. Trend tersine işlem yapılacaksa bu işlem in ucu açık olmamalı ve stop emri peşin girilmeli. Uygulamayı başardigim en önemli şey stop emrini duygularıma degil makineye önceden verdim şartlı stop emri. Evet stop patlaması acı verici ama zarar sabit. Sizi her zaman masada tutuyor. Geceye ancak güçlü olduğuna inandığım pozda kalıyorum. Stop koymadığım işlemlerim genelde endexte olur ondada fiyatlar çok abartılı yukarı yada aşağı gittiğinde ve bir cok kişinin battığı yada batma noktalarına geldiğinde trend tersine stopsuz poz alırım fakat ona bile en fazla 1 gün zaman veririm. Önemli olan masada olmak. Yazdıklarım eskiler için degil onlar bunları zaten biliyor fakat burada spot piyasadan viopa yada direk viopa gelenler görüyorum. Çay kaşığıyla alıp kepçeyle bırakmak yada batmak istemiyorsanız siyasi görüşünüzü, duygularınızı bu ise katmayın. Fırsat hiç bir zaman bitmiyor hiç bir şeyi kaçırmazsınız birileri düşerken birileri çıkar. Özellikle son 1 yildir çok iyiyim. Geceleri rahat uyuyorum daha sağlıklı düşünüp daha cesur pozisyonlar alabiliyorum. En büyük güvencem peşin girdigim stop emrim. Milletin deli gibi shortladigi yerde korkusuzca long olabiliyorum. Stopsuz işlem yapmayinnn

2. Matriksde Teorik Fiyat Fark % sahası var, ekrana koyup işlemlerde arada bakılmasında fayda var.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Viop ortamı spor gibi degil. Acemi biri için aynı gözüküp tek fark kaldıraç var diyebilir. Bilginin kazanmayı garanti etmediği bir piyasadır viop eskiler be i çok iyi anlar ve aslında kazanmak için yapılması gerekenler çok basittir ama zor olan şey bu basit denen şeyi uygulamak. Kişiyi viopta batıran trende ters pozisyon alıp stopsuz çoğaltıp inat etmek. Margine girildiğinde teminat yatırmak ayrı bir mantıksızlık. Vakum gibi tüm servetinizi çeker. Girdiğiniz pozisyon başarısız olabilir bu normal ama hata diretmek teminatı bitirir. Neredeyse ilk çektiğinden beri vioptayim. Son 8 senedirde sadece viopta işlem yapıyorum. Bu kadar zaman ve para kaybından sonra anladığım şey, hisse paylarda işlem yapılacaksa endexe göre güçlü olanı al, güçsüz olanı sat. Trend tersine işlem yapılacaksa bu işlem in ucu açık olmamalı ve stop emri peşin girilmeli. Uygulamayı başardigim en önemli şey stop emrini duygularıma degil makineye önceden verdim şartlı stop emri. Evet stop patlaması acı verici ama zarar sabit. Sizi her zaman masada tutuyor. Geceye ancak güçlü olduğuna inandığım pozda kalıyorum. Stop koymadığım işlemlerim genelde endexte olur ondada fiyatlar çok abartılı yukarı yada aşağı gittiğinde ve bir cok kişinin battığı yada batma noktalarına geldiğinde trend tersine stopsuz poz alırım fakat ona bile en fazla 1 gün zaman veririm. Önemli olan masada olmak. Yazdıklarım eskiler için degil onlar bunları zaten biliyor fakat burada spot piyasadan viopa yada direk viopa gelenler görüyorum. Çay kaşığıyla alıp kepçeyle bırakmak yada batmak istemiyorsanız siyasi görüşünüzü, duygularınızı bu ise katmayın. Fırsat hiç bir zaman bitmiyor hiç bir şeyi kaçırmazsınız birileri düşerken birileri çıkar. Özellikle son 1 yildir çok iyiyim. Geceleri rahat uyuyorum daha sağlıklı düşünüp daha cesur pozisyonlar alabiliyorum. En büyük güvencem peşin girdigim stop emrim. Milletin deli gibi shortladigi yerde korkusuzca long olabiliyorum. Stopsuz işlem yapmayinnn
    Mesajındaki her kelimeye imzamı atıyorum sevgili dostum borsadaki çizgini ve duruşunu çok beğendim bunu muhafaza ettiğin sürece kazanmayı sürdüreceğine inancım tam manevi kazanımlarının maddi kazançlarından daha çok olması dileğimle esen kal.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Olmayan para ile kredili almak serbest ama o nasıl olacak oda yasaklansın o zaman

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    İyi fikir aslında, her türlü açığa alış ve satış yasaklanmalı.
    Piyasa bozucu unsur aslında bu tip işlemler
    Hamdım Piştim Yandım

5. Geçen bir filmde Yahudi bir baba çocuğuna yüzme öğretecekti, havuza attı çocuk öğrendi. Bir de sıcak sobaya elini değdirme versiyonu olması lazım. Aşağıda da başka bir versiyon var.

Borsada indikatörler, pastalar, emirler hep oyunun bir parçası. Son dönemde haberler açıklamalar da hep yönlendirici.

Bana hiç güvenmeyin çünkü burada iblis var, 9 tane doğrunun yanına 1 tane ölümcül yanlış ekler ben bile fark edemem.

>>>
    https://www.dunya.com/kose-yazisi/ba...yeceksin/19875

"Babana bile güvenmeyeceksin!" (1. Nesil girişimcilerin dikkatine sunulur)

Yazımızın başlığı, Yahudilere özgü olduğu söylenen bir çocuk eğitimi yöntemi ile ilgili.

Hikayeye göre, çocuk 11-12 yaşlarına geldiğinde baba onu evin bir üst katına, yoksa iki üç metre yüksekliğinde bir ağaca çıkarıyormuş. Sonra da aşağıya atlamasını, kendisini tutup kucaklayacağı bir oyun oynayacaklarını söylüyormuş. Çocuk, "ya tutamazsan, düşüp bir yerim kırılırsa ne olacak?"diye itiraz etse de; baba korkmamasını, babasına güvenip atlamasını, babasının onu tutup kucaklayacağından emin olmasını söyleyerek çocuğu cesaretlendiriyormuş. Çocuk atlayınca da hemen bir kenara çekiliyormuş. Çocuk yere düşünce de çokça bir yereleri inciniyor, ıstırap çekiyormuş. Çocuk acı içinde "Baba hani beni tutup kucaklayacaktın, niye yapmadın!" diye korku içinde bağırırken; baba sakin bir tavırla onu kucağına alıp ömrü boyunca unutmayacağı bir ders veriyormuş: "Babana bile güvenmeyeceksin!"
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    çok basit anlatalım o zaman.

açığa hisse alıp 2-3 gün sonra satanlar var değilmi kredi kullanıyorlar. vs vs.

akrabama/komşuma/tanıdığa gittim

1 adet Küçük altın borç/ödünç aldım

1 küçük altını sattım parasını kullandım

1 gün 3 gün 5 gün sonra Küçük altını sattığım fiyatın üstünden/altından geri aldım ve akrabama/komşuma/tanıdığa geri verdim.

yapıyormuyuz bunu evet.

şimdi küçük altın yerine Hisse senedi koyun borsada yapın. Bu kadar cık.
    Açığa satış aynısı değil kardeşim süreç senin komşudan altın alıp parasını kullanıp tekrar altın alıp komşuna iade etmen gibi işliyor ama FARK VAR kardeşim FARK VAR.Sen komşudan altını alıyorsun kabul ama karşılıklı bir izin var , bir dostluk var muhabbet var.Komşun sana güvenerek 1 tane küçük altın verebilir sende 3-5 gün sonra geri iade edebilirsin ama şunu komşundan isteyemessin ve alamasında bana bi 500 bin tl verde önümüzdeki ay geri iade edeyim.Böyle bir şey istediğinde bir şapırt ve nah sana sesi duyarsın.Sen adamın haberi olmadan rızası olmadan 500 bin tl lik hissesini haberi olmadan , gönül rızası olmadan al sat yerine koy kimse böyle bir şeye izin vermez , benim sırtımdan bedavaya zengin ol , bana zırnık faydası yok niye kullandırayım ki hissemi , para verip almışım , şunu yap kredi çek kullan , bir çok finans kurumu kredi kullandırıyor , aynen faizinide yapıştırıyor.her hizmetin bedeli olur.Yani sen adamın haberi olmadan garajına girmiş arabasını almışsın satmışsın tekrar geri almış garaja tekrar geri koymuşsun arabada kullanma yok hasar yok ama ortada hırsızlık var.Sonuç açığa satış gizli yapılan hırsızlıktır.Nasrettin hoca kural koymuş önce parayı verecen , sonra düdüğü çalacan.Laf cambazlığı yapıp yanlış algılar oluşturmayalım.Benim haberim olmadan benim hissemi alıp satamassın , niye izin vereyim ki , karadenizde babamın uşağımısın derler.Oh ne güzel benim hisseleri alıp satacak zengin olacak bana ne verecek ??????? al sana NANİK
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Açığa satış aynısı değil kardeşim süreç senin komşudan altın alıp parasını kullanıp tekrar altın alıp komşuna iade etmen gibi işliyor ama FARK VAR kardeşim FARK VAR.Sen komşudan altını alıyorsun kabul ama karşılıklı bir izin var , bir dostluk var muhabbet var.Komşun sana güvenerek 1 tane küçük altın verebilir sende 3-5 gün sonra geri iade edebilirsin ama şunu komşundan isteyemessin ve alamasında bana bi 500 bin tl verde önümüzdeki ay geri iade edeyim.Böyle bir şey istediğinde bir şapırt ve nah sana sesi duyarsın.Sen adamın haberi olmadan rızası olmadan 500 bin tl lik hissesini haberi olmadan , gönül rızası olmadan al sat yerine koy kimse böyle bir şeye izin vermez , benim sırtımdan bedavaya zengin ol , bana zırnık faydası yok niye kullandırayım ki hissemi , para verip almışım , şunu yap kredi çek kullan , bir çok finans kurumu kredi kullandırıyor , aynen faizinide yapıştırıyor.her hizmetin bedeli olur.Yani sen adamın haberi olmadan garajına girmiş arabasını almışsın satmışsın tekrar geri almış garaja tekrar geri koymuşsun arabada kullanma yok hasar yok ama ortada hırsızlık var.Sonuç açığa satış gizli yapılan hırsızlıktır.Nasrettin hoca kural koymuş önce parayı verecen , sonra düdüğü çalacan.Laf cambazlığı yapıp yanlış algılar oluşturmayalım.Benim haberim olmadan benim hissemi alıp satamassın , niye izin vereyim ki , karadenizde babamın uşağımısın derler.Oh ne güzel benim hisseleri alıp satacak zengin olacak bana ne verecek ??????? al sana NANİK
    Çok uzun yazmışsın.
    Açığa satışın mantığını bilmediğin belli,ne yazsam bilemedim.
    Ama bu kafa yapısı ile borsada işlem yaparsan batarsın.
    Bu arada 129.800 altı kapanışlar ayılara yarar.
    Bu bozuk piyasada gördüğüm değeri yazayım dedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Dow dax dünkü yüzde 3-4 düşüşten sonra sabah yeşillenmiş olmasını bekliyordum ama hala kırmızılar.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 669/1001 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •