Sayfa 710/1001 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Küçük ev aletinde tezgahın üstünü hak edecek eşya almalısınız. Eşya dolaba girdimi paranız çöp oldu demektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aynen öyle,

Krupps capuccino makinası var bir kere kullandım, filitre kahve makinası var o da aynı.
    Önce işe yarıyor mu diye uyduruk bir tane alıp denemek lazım, genelde hevesini alınca işi bitiyor.

Arcelik iki gözlü Türk Kahvesi makinası baş köşede, diğer tarafta da Tefal Actifry var. Gerçi benim mutfak büyük sayılır, çalışma masamı, televizyonu vs hepsini mutfağa getirdim.

Bu arada geçen çaydanlık baktım, küçük, orta, büyük, aile boyu vb var, bir tanesine "aşiret boyu" denmiş, yoruma baktım "aşiret boyu diye aldık bize yetmedi" diye yorum vardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Ariston ABD ADR' leri paylaşabilir misin...
    Fiyatlar daha kapanmadı, THY ADR sine veriyorlar %13 düşmüş.

3. Bu kardemir ne yapmaya çalışıyor acaba?
    Eregli uzun kardemir kısa iş yaparmı ki?

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Fiyatlar daha kapanmadı, THY ADR sine veriyorlar %13 düşmüş.
    Tam da THY için istiyordum aslında bakarsan...

AAL' de -3' lerde, THY den hareket bekliyorum ama zamanlama önemli...

Alıp öyle mal gibi yatmak istemiyorum...

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    dow da 25 bin trendi üstünde kaldıkça hayat var.

25 i kırmıyor bu günlerde

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Aynen öyle,

Krupps capuccino makinası var bir kere kullandım, filitre kahve makinası var o da aynı.
    Önce işe yarıyor mu diye uyduruk bir tane alıp denemek lazım, genelde hevesini alınca işi bitiyor.

Arcelik iki gözlü Türk Kahvesi makinası baş köşede, diğer tarafta da Tefal Actifry var. Gerçi benim mutfak büyük sayılır, çalışma masamı, televizyonu vs hepsini mutfağa getirdim.

Bu arada geçen çaydanlık baktım, küçük, orta, büyük, aile boyu vb var, bir tanesine "aşiret boyu" denmiş, yoruma baktım "aşiret boyu diye aldık bize yetmedi" diye yorum vardı.
    Bende actifry benzeri philips var. Gayet memnunum. Elektrikli Çaydanlıkta cam hazneli olmayanı tercih etmiyorum.

O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bu kardemir ne yapmaya çalışıyor acaba?
    Eregli uzun kardemir kısa iş yaparmı ki?

Filyos Liman işi Kardemri'in önünü açabilir. Döküm tencere ve ızgara işine de bir iki firma girmiş, yükselen bir alan. 5 kg tencere en az 250 TL.

Kardemir'de şu an millet birbirine alip veriyor gibi

haziran işlemler.

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    küçük ev aletlerinde miele'nin altına düşmemek lazım kalite olarak , çıta o olmalı .... blenderde stealth markasından şaşmamak lazım neticede 1 kere alıyosun iyisini al ...gibi gibi....
    Solunum makinası üretimi sonrası arçelik’e duygusal bağım arttı. Bize nefes gerekirken miele ortada yoktu. O yüzden öncelikle arçelik alırım artık.

O egeli ben değilim

Sayfa 710/1001 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •