Genel kurul a elektronik ortamda katılacaksan e imza şart. Fakat uygunsan toplantı salonuna da gidip soru sorabilirsin. Zaten kimin ne hissesi var MKK sistemi üzerinden o listede görünüyor. Sadece imza atacaksın.
Çaycı Bu sene %15 in yetersizliğini bedelsi ile kapatıyor. Ya da bedelsiz vereceği için %15 size çok bile dedi. Miras yedicilere sus payı.
İsa bey Ömrüm çaycıyı analiz etmekle geçti. Bu gece yatarken ne düşünüyor onu bile hesaplıyorum. Kademeleri nasıl doldurur aracı kurumlara ne tavsiye eder hepsini düşğnmek gerek. Yolda bulmadık onda bir veli varsa biz de de üç veli var.
AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....
2 senedir takip ederim zaman zamanda al sat yaptım 2 sene önce 2.8 tl civarı idi şuan 6 tl yi geçmiş 2 kere temettü ödemiş getirisi %150 civarı hisse daha ne yapsin istiyorsunuz
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herşey göreceli tamam son iki senedir memnun etti. Bende açıkcası memnunum fiyattan, ama fazlasını hak etmiyor mu, hak ediyor. Bu fiyatı beğenen verir arpacı ya yada çaycı ya malını o bekler başındaçift hane görmeli
ama şimdi bölecekler sarı kızı çift hane için %100 den aşağı patlatmak yetmez bize, bende bir 10 TL ekranda görmeden satmak istemiyorum. Tabi bu olur olmaz demiyorum. Ben öyle hiç bir hissede ucuk fiyatlar beklemem ve beklemedim. Kademeli satar trade den kazanır trade yapacak temeli sağlam hisse kovalarım. Ama bu başka bunda baştan beri dedim ki şu kadar miktar sarky de duracak 3 te olsa 5 te olsa 8 de olsa duracak. Ha 20 olur insan evladıyız dayanamaz satar yeriz.
Sayın arpacı, çaycı da sizi analiz ediyor mu acaba sonuçta yıllardır redd oyu kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla, bol kazançlar![]()
Ben bu kağıtta virgül hatası var o düzelmeden satmam. Çaycı düşünsün...
Yer İmleri