Sessiz buralar çok sessiz,
Sessiz buralar çok sessiz,
Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.
KD birseylere kizdi artik neye kizdiysa. Yaziyordu ne guzel.
Enigma da secbul'un dedigi gibi trade yaparken sistem disi kaldi. Muahahaha. Yahu enigma bana cizgiyi gosterip duruyorsun, ben de sana bunlari yukari itekleyecek katalizor ne olabilir diye soruyorum ta ne zamandir. Cunku ben bulamiyorum. En mantiklisi da ciko'dan geldi aslinda. Elleri mahkum dedi. Kim bilir, yerli yedigi maldan havacilikta oyle yapmak zorundadir. Yabanci tamamen kacti arada 3-5 milyon lot alan bir fonun disinda.
abi, adam kendine hizmet istiyor, topik çalışsın, canı istediğinde gelip yazsın, topiğe emek vermeden olmaz.
bunu teyit etmek için dünkü yazısını görmek yeterli, MİNDER dışı kaldığımızı gelip bizim emek verdiğimiz topikte yazıyor.
Vakıfvankın topiğinde bizi canlı izleyebilir. 80 bin lotu 5,10 küsürden aldık, 5,46 dan sattık, sonra 5,05 den tekrar aldık 5,15 den tekrar sattık. Dün ard yazılımı yazdık akşam haber geldi. bugün tavan görmeye ramak kaldı.
Biz burada sadece halk takip etmiyoruz. Buda bazı arkadaşlarda kavram kargaşasına neden oluyor.
İstiyor ki sadece halk konuşulsun.
Gerek yok.
Senetlerin kendi topiğine yazmak onlarla tanışmak yada onları okumak daha faydalı.
Neyse bana kızmamış.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Muahahaha. Secbul mini bir gazci yav. Hisse aldi mi her yol mubah. Arada kiskirtiyor iste. Bak o konuda tam bir profesyonel secbul baba.
Tabi ki hisselerine topiklerinde yazmak, fikir alisverisinde bulunmak daha mantikli. Ama orda geyik yaptin mi ceza yiyorsun.
Ayrica yazdiginda da dogruluk payi var. Tasimadan ufak tefek isleme girdigin zaman cok kotu moralin bozulabilir gunun birinde. Bu olayi biliyorsun. Bir fiyata alisirsin. %10 ustune cikti mi dusmesi icin beklersin. Biraz daha cikar, artik hic bulasamazsin. Sonra da kopup gider. Insan psikolojisi.
Nerde kazaniyorsan en iyisi o. Hicbirsey yapmaktan iyidir herhalde. Yanliz devamli islem yaparken sen ne yaptigini biliyor olabilirsin, ama takip eden ortaklarinin kafasi da karisip yanlis islemler de yapabilirler. Isin bu kismi da var.
Yer İmleri