Sayfa 794/1001 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Öyle basit değil o iş
    Demokrasi ile refah arasında bir ilişki varken, sen gidip otoriter rejimleri ve diktatörler desteklerken yollara düşen insanlardan ben sorumlu değilim demek . Sonra gelip bize aman siz müdahale etmeyin demek ne kadar etik.
    Düşündüm de libyaya ilk bombayı kim attı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

olay gayet basit.. komplikeymiş gibi göstermek çözüm değil..

sınırları kapatırsın olur biter.. bizde bu kadar süre açık tuttuktan sonra nispeten daha sıkı tutuyoruz işi son dönemde.. dingonun ahırı değil bu güzel ülkemiz..olmamalı.. bangladeşli kendi ülkesinde mücadelesini verecek.. mültecilik kavramı sulandırılmayacak.. milyonlarca mülteci olmaz.. onun adı işgal demektir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    gayet basit.. komplikeymiş gibi göstermek çözüm değil..
    sınırları kapatırsın olur biter.. bizde bu kadar süre açık tuttuktan sonra nispeten daha sıkı tutuyoruz işi son dönemde.. dingonun ahırı değil bu güzel ülkemiz..olmamalı.. bangladeşli kendi ülkesinde mücadelesini verecek.. mültecilik kavramı sulandırılmayacak.. milyonlarca mülteci olmaz.. onun adı işgal demektir..
    Adamın ülkesini bombala, düzenini boz sonra sınırı kapa ne halin varsa gör de. Bu düşünceyi size yakıştıramadım.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Adamın ülkesini bombala, düzenini boz sonra sınırı kapa ne halin varsa gör de. Bu düşünceyi size yakıştıramadım.

ben öyle bir şey yapmıyorum ki.. abuk dış politikaya ben karşıyım ki bu sayfalarda defalarca yazdım.. genel konuşuyorum.. bu ülke dingonun ahırı değil.. her önüne geleni alamayız.. milyonlarca mülteci adeta bir işgal demektir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Cuma kapanış itibari ile Ağustos vadenin viop30 takası. Bu vade yine yukarı sürmeye devam.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ben öyle bir şey yapmıyorum ki.. abuk dış politikaya ben karşıyım ki bu sayfalarda defalarca yazdım.. genel konuşuyorum.. bu ülke dingonun ahırı değil.. her önüne geleni alamayız.. milyonlarca mülteci adeta bir işgal demektir..
    Ben zaten Türkiye’den değil fransadan bahsediyorum. Avrupa birliğinden bahsediyorum

O egeli ben değilim

Bir insan ülkesini neden terk eder? Ve seçtiği ülkeler neden
    Teknoloji bilim ve demokrasisi ile ön plana çıkar

Araplar din sömürüsü altında kalanlar bilime karşı gelenler yönetimi ülke için değil kendi menfaati için olanlar oldukça

Adına ister mülteci diyin ister işgal diyin

Gelişmemiş toplumlar her zaman dışlanıp mülteci damgası yerler ta ki bilime hizmet edene kadar bu böyle devam edecektir.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Atna akıllarına bisey covidle mucadele icin ev kredilerinde kredi toplamını %90 çıkaranlar bunuda yaparlar. Gecmedigimiz koorunun gitmedigimiz hastahanenin parasından sinra yapmadığımız tatilin parasını da oderiz.
    Bir Allah’ın kulu da demiyor

Bütçe nereye gidiyor

Bu bütçe açığı ne olacak

Çorona ile hazine ne olacak

Bir analizci de demiyor . Kardeşim cumhuriyet tarihinin en büyük gucaklaması oluyor DİE 😃
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Otel masraflarımızın yarısını devlet karşılaşın gidelim denize. [emoji173]
    Hem borsaya doping olur.
    Konaklama vergisi diye birşey gelmişti. O ne oldu duruyor mu hala yoksa kaldırıldı mı?[emoji848]

Sayfa 794/1001 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •