Sayfa 33/1004 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Elinize sağlık, faydalı bir tablo...

..
    sosyal medyada hepimiz cirit atıyoruz bana göre faydalı olanlar içimizden herhangi birinin hoşuna gitmeyebilir kusurumuzu affetsin artık ...

2. rosense hocam,
    desenize bunu hesaplayan algoritmik robotlarla savaşıyoruz.
    16.07.2024 - 10.12.2024

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    rosense hocam,
    desenize bunu hesaplayan algoritmik robotlarla savaşıyoruz.
    bak çok doğru bir konuya değindin. robotlara yüklemişler bu hesapları tek basamaktaki karı zararı algoritmik hesaplayıp canımıza ot tıkmaya çalışıyorlar.

Alıntı Originally Posted by sanbeg Yazıyı Oku
    Sayfa hareketli başladı bereketli de devam eder inşallah. Bu yerli arabaya sipariş alınırken nasıl bir taahhüt alınıyor acaba? Ya da alınıyor mu? Teslimat zamanı gelince bu fiyat bize pahalı geldi diyip toz olmak isteyen olursa ne yapılacak? Şimdiden kapora mı senet mi bişey alınmadan girilen siparişler reklamdan öte geçmez.

Yatırım tavsiyesi değildir
    böyle heyecanlı bir konu varken olumsuz düşünmeyelim arkadaşlar. şu kadarını biliyorum, büyük sipariş verenlere xxxxx dolardan pahalı olmayacak sözü verildi. herhangi bir kaporada alınmadı, üstelik halka satışa sıra geldiğinde 0 a yakın faizle kredi açılacak. zamanı yaklaştıkça herşey dahada netleşecek. benim gençliğim renonun stationlarıyla tofaşın kuşlarıyla geçti. son15-20 yıldır rahat arabalara binmeye başladık, ihtiyarlığımıda kendi malımız arabaya binmekle geçiririm inşallah.

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    bizimki git gel kütahya 6 saat. pandemiden dolayı görüşemiyoruzda uzun zamandır yiğen.
    sen potansiyel taşıyıcı sın reis çinliler le çalışıyorsun senden korkuyorum

Alıntı Originally Posted by punisher Yazıyı Oku
    sen potansiyel taşıyıcı sın reis çinliler le çalışıyorsun senden korkuyorum
    şirkette çinli kalmadı denece kadar az. hepsi gitti memleketlerine. keza ben zaten ofise takılmıyorum, trenlerin ardına biber sürmekle meşgulüm.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    elmizde bor diye bir silah var, dünyanın ihtiyacının %70 i bizden sağlanıyor. iki yıl öncesine kadar boru ham olarak bedavadan veriyorduk. tübitak mühendislerimiz bor işleme makinelerini yaptılar, balıkesirde fabrikada işleniyor ve tam 40 misli fiyattan satıyoruz. mesleği gereği ülkesini bir kaç tur dönmüş,40 civarı ülke görmüş birisi olarak diyorumki;kendi insanımıza inanırsak çok şeyi başarırız. yeterki fırsat verilsin,imkan sağlansın.
    Altını çizmem gereken bir gönderi, UN'u un olarak değil baklava yapıp satıyoruz, bunu bir çok alanda yapabilmek lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Altını çizmem gereken bir gönderi, UN'u un olarak değil baklava yapıp satıyoruz, bunu bir çok alanda yapabilmek lazım.
    Bunu deyim olarak bor madeni için yazmıştım , bir bakayım dedim baklava ihracatımız var mı diye

İhracatın tatlı yüzü
    Türkiyenin milli tatlısı baklava, ihracatta da yüz güldürüyor. Geçtiğimiz yıl 23 milyon TLlik ihracat rakamına ulaşılan kadim tatlının bu yıl sonundaki ihracat beklentisi ise 25 milyon TL.

Sayfa 33/1004 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •