Originally Posted by
hellistheothers
Azimuttan maile cevap almanız, hatta telefonla dönüş yapılması devrim niteliğinde gerçekten. Genelde umurlarında değil müşteri , yatırımcı vs. Müdürünün twit hesabının altı, neden cevap dönmüyorsunuz yakarışları ile dolu. Ben kaç defa yazdım, aradım, ne açan , ne cevap veren var. Gözümü karartıp İtalya merkezine şikayet edecektim maille , üşendim. Bunların da tarzı bu demek diye kabullendim.
daha önce de yazmıştım , gene yazayım ... ingilizcede bir tabir vardır ki Türkçe karşılığı da vardır ; humble ... hayatta olduğu gibi bu mangırlı işlerde de humble olan insanları seçerim... biraz konuşması üslubu tarzı kalite kokacak... bak mesela kelli mark mobius feci zehir gibi bilgilidir yanında çalışanlar da öyle ama adamın en önemli özelliği humble olması... tamam böyle kolum kadar puroyu da yakarsın , moet şampanya da fışkırtırsın güzel tatlı para kazanınca fakat onu böyle herkeşe göstererek yapmazsın... bazı hedge fund yöneticileri var amerikada böyle binaya girerken kimeye selam vermez , asansördeki asansör boy , adamla göz teması kurmaması konusunda tembihlidir işe girerken falan filan ozuruktan insanlığa yakışmayacak şeyler... böyle tepeden bakan insanlarla çalışmam ben...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri