Sayfa 489/579 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Açığa satış için ayasofya yı bekleselerdi iyi olurdu.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu niye boyle oldu acaba. S400 ile ilgili baska gelismeler mi var ki?
    Bölgenin dört bir tarafında operasyon yapan MSB S400 konusuna gelince aklına korona korkusu geliyor. Gelen haberler pazarlıkların sürdüğü yönünde. Hatta Rus tarafı ABD tarafına S400 satışını izin vermeyeceklerini açıkladı. Demek ki koku Rus tarafına kadar gitmiş.

Bu sefer kalbimle değil aklımla iş yaptım sabah 6,45ten kalan %50nin yarısınıda verdim kaldı 20k lot eğlencelik dursun yukarı giderse satarız...

Senin de paran bolmus little treyder. 100 bin lirayi eglencelik birakiyorsun. Daha 20 tane banka hissen var ya.

Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Bölgenin dört bir tarafında operasyon yapan MSB S400 konusuna gelince aklına korona korkusu geliyor. Gelen haberler pazarlıkların sürdüğü yönünde. Hatta Rus tarafı ABD tarafına S400 satışını izin vermeyeceklerini açıkladı. Demek ki koku Rus tarafına kadar gitmiş.
    Gercekten ilginc. Kimin seyi kimin seyinde belli degil artik. Ruslar ABD'ye satisina izin vermiyormus ha. ABD de bizim aldigimiz S400'leri alacakmis.

Boyle dolambacli seyleri filmlerde bile gormemisizdir herhalde.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Senin de paran bolmus little treyder. 100 bin lirayi eglencelik birakiyorsun. Daha 20 tane banka hissen var ya.
    ortak bu sene pandemide büyük risk aldım borç parayla iş yaptım borçları ödedim şuan kafam çok rahat o yüzden halktaki parayı kafaya takmıyorum zaten kârı çoktan aldım

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Gercekten ilginc. Kimin seyi kimin seyinde belli degil artik. Ruslar ABD'ye satisina izin vermiyormus ha. ABD de bizim aldigimiz S400'leri alacakmis.

Boyle dolambacli seyleri filmlerde bile gormemisizdir herhalde.
    Belki de abd'yle olan o kadar kavga dövüş dumendi, abd s 400'u boylece ele gecirmis oldu, biz paravan olarak kullanildik.

Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    ortak bu sene pandemide büyük risk aldım borç parayla iş yaptım borçları ödedim şuan kafam çok rahat o yüzden halktaki parayı kafaya takmıyorum zaten kârı çoktan aldım
    Biliyorum. Buyuk riskler almistin. Allahtan bir terslik olmadi.

Sayfa 489/579 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •