Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bloomberg kaynaklarına göre kamu bankaları Cuma günü $1 milyar'dan fazla dolar sattı.
En az #500 milyon USDTRY 6.8550 seviyesinde satıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kapanış 115.115 cok şık olur. pztesi de 114.114 olur sa daha iyi olur...
----------------
Eski habermis,... Sildim mesajımı
Mustafa Kemal Atatürk için 'Büyük İngiliz projesi' paylaşımı yapan Kars Arpaçay Doğruyol Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Rafi Hasan Ceran, görevinden uzaklaştırıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Patlama sonrası zehirli gaz uyarısı // bakan koca: 12 saat çıkmayın, kapı-pencere açmayın klima kullanmayın
Yer İmleri