Bilançoya kadar tutalım.
Bilançoyla yine birşey değişmezse satarız. Çünkü 3.çeyrek için diğerleri ucuzlamış olur.
Sabır.
Bu bilanço dönemini kullanmalılar.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron bana bedelsiz le gelecekseniz hic gelmeyin diyor cok acik net..bilancosunu da gorecez kisa sure sonra[emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bugün patron mal bastı, yatırım fonu sabah yüklü çıkınca ezerim alttan alırım diye ama her zaman papaz yemiyor işte kağıdı topladılar şimdi mery satışlarını geri almaya çalışacaktır yanılmıyorsam Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdide mala bağladı. Endeks kağıdıyım edasında... Endeks bir aşağı gelirse soysuz beş aşağı verir... Soysuz .t....
Boşverin fazla izlemeyin, izledikçe asab bozar. Varsın insanlıktan nasibini almamış, maması kesilmiş menfaatperestlerin asabı bozulsun. Karton öyle bir hisse ki bana faydası olduğu taraflarda oldu, sayesinde bir zamanlar yakınımda olup menfaatleri kesilince gerçek pis yüzlerini gösteren insan müsveddelerini karton sayesinde tanıdım ben. Bazılarına babalarının kendilerine yapmadığı ve yapmayacağı iyilikleri yapmaya vesile oldum ve şimdi ne kadar büyük yanlış yaptığımı görüyor ve kendime kızıyorum. Bunları gördükçe çevremde ne kadar çok sahte dost olduğunu görmüş ve hepsine sonsuza kadar tekmeyi basmış oldum. Bu alemde de kimseye iyilik yapmamaya and
içip tövbe ettim. Karton bir hayat okulu! Sağolasın şerro karton!
Tekrar 470 üzerine atmasi bdsz olmasa bile bilanco fiyatlamasi basladi sinyali olabilir..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer İmleri