info ile gedik arasında nasıl bir parite olması gerektiği hakkında burada yorum yapmam hocam. Benim tek kastettiğim şey, info'nun hacim olarak gediği yakalamasının majör bir olay, ya da pozisyon değişikliği gerektirecek bir olay olmadığı. Yaklaşık 1 çeyrektir zaten kafa kafayalar.
Sayın batakcı dostum yazılarından borsa konusunda tecrubeli biri olduğun belli oluyor. Bu sebeple seninde bildiğin gibi şiketleri değerlendirirken bu günü ile değil geleceği ile değerlendirirsek ve bu değerlendirme beklentilerimizle paralel gerçekleşirse sonuç memmuniyet verici olur.
İnfo sektörde çok gerilerden gelip yavas yavaş yukarılara tırmanan bir şirket. Borsada böyle şirketler her zaman yatırımcısına güzel kazandırmıştır.
Şimdi benim infodan beklentilerim şekilde.
1- İşlem hacmini artırması
2- Müşteri sayısını artırması
3- Komisyon oranını artırması (en önemlisi bu bence)
4- Gelirlerini çeşitlendirerek salt komisyon gelirlerine bağlı bir yapıda olmaması.
İnfonun tüm bunları gerçekleştirme yolunda ilerlediğine inandığım için burada pozisyon aldım bekliyorum. hakkımızda hayırlısı...
Perşembenin geleceği çarşambadan belliydi aslında. Bu portföy kaydırmasını birinci çeyrek bilançosundan sonra yapmanızı beklerdim. Söylediğiniz durumlar, tespitler o günden beri var çünkü. Gerçi Ismen'de de güzel kazanmışsınızdır, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim sayın balıkadam, teveccühünüz. Belki yanlış anlaşılmış olabilirim. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Vurgulamak istediğim nokta, bu hissede pozisyon almak/artırmak için seçilen zaman. Benzer beklentiler, büyüme rakamları 2 ay önce de vardı.
Kendi adıma 1.çeyrek bilançosunu gördüğüm gün aldım bu hisseyi. Bölünmüş fiyatla 3.75 maliyet var.
Ama bu şekilde devam ederse bu sevilerden alana da güzel kazandirma şansı var.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri