Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4441 madde; 1 - 8 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Tamamdır, aynı piyasa değerine sahip olmalılar gibi bir düşünce hayal kırıklığı yaşatabilir bu durumun farkında olmayanlar için, o yüzden belirteyim dedim
    Hocam info 170 milyon gedik 1 milyar 155 milyon bu farkta çok fazla değil mi info şuanda piyasa değeri olarak en ucuz aracı kurum glbmd ve osmenden de ucuz. Ama hacimleri güzel zamanla ederini bulacaktır. Fiyat piyasanın bileceği iş. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Hocam info 170 milyon gedik 1 milyar 155 milyon bu farkta çok fazla değil mi info şuanda piyasa değeri olarak en ucuz aracı kurum glbmd ve osmenden de ucuz. Ama hacimleri güzel zamanla ederini bulacaktır. Fiyat piyasanın bileceği iş. Ytd
    info ile gedik arasında nasıl bir parite olması gerektiği hakkında burada yorum yapmam hocam. Benim tek kastettiğim şey, info'nun hacim olarak gediği yakalamasının majör bir olay, ya da pozisyon değişikliği gerektirecek bir olay olmadığı. Yaklaşık 1 çeyrektir zaten kafa kafayalar.

3.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    info ile gedik arasında nasıl bir parite olması gerektiği hakkında burada yorum yapmam hocam. Benim tek kastettiğim şey, info'nun hacim olarak gediği yakalamasının majör bir olay, ya da pozisyon değişikliği gerektirecek bir olay olmadığı. Yaklaşık 1 çeyrektir zaten kafa kafayalar.
    Sayın batakcı dostum yazılarından borsa konusunda tecrubeli biri olduğun belli oluyor. Bu sebeple seninde bildiğin gibi şiketleri değerlendirirken bu günü ile değil geleceği ile değerlendirirsek ve bu değerlendirme beklentilerimizle paralel gerçekleşirse sonuç memmuniyet verici olur.

İnfo sektörde çok gerilerden gelip yavas yavaş yukarılara tırmanan bir şirket. Borsada böyle şirketler her zaman yatırımcısına güzel kazandırmıştır.

Şimdi benim infodan beklentilerim şekilde.

1- İşlem hacmini artırması
    2- Müşteri sayısını artırması
    3- Komisyon oranını artırması (en önemlisi bu bence)
    4- Gelirlerini çeşitlendirerek salt komisyon gelirlerine bağlı bir yapıda olmaması.

İnfonun tüm bunları gerçekleştirme yolunda ilerlediğine inandığım için burada pozisyon aldım bekliyorum. hakkımızda hayırlısı...

4.  Alıntı Originally Posted by apranti87 Yazıyı Oku
    Belli miktar parası olan trader önce banka aracı kurumları ile başlıyor bir yerden sonra verdiği komisyon batmaya başlıyor ve sonrasında düşük komisyon ile işlem yapacağı aracı kurumlara geçiyor. Yeni gelen yatırımcılardan bankalarda işlem yapanlardan info gedik gibi aracı kurumlara kayma oluyor. Bu da sürmeye devam edecek. Burada önemli olan şirketin kar ederek büyümesi. Info ya gelirken de ismenin yanina bir küçük aracı kurum koymak istedim. Gedik gibi bir pd ye ulaşmasını beklediğimden değil büyümesine eşlik etmek için ortak oldum. Ikinci çeyrek bilanço sonrası tekrar değerlendirme yaparım muhtemelen.
    Perşembenin geleceği çarşambadan belliydi aslında. Bu portföy kaydırmasını birinci çeyrek bilançosundan sonra yapmanızı beklerdim. Söylediğiniz durumlar, tespitler o günden beri var çünkü. Gerçi Ismen'de de güzel kazanmışsınızdır, hayırlı olsun.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sayın batakcı dostum yazılarından borsa konusunda tecrubeli biri olduğun belli oluyor. Bu sebeple seninde bildiğin gibi şiketleri değerlendirirken bu günü ile değil geleceği ile değerlendirirsek ve bu değerlendirme beklentilerimizle paralel gerçekleşirse sonuç memmuniyet verici olur.

İnfo sektörde çok gerilerden gelip yavas yavaş yukarılara tırmanan bir şirket. Borsada böyle şirketler her zaman yatırımcısına güzel kazandırmıştır.

Şimdi benim infodan beklentilerim şekilde.

1- İşlem hacmini artırması
    2- Müşteri sayısını artırması
    3- Komisyon oranını artırması (en önemlisi bu bence)
    4- Gelirlerini çeşitlendirerek salt komisyon gelirlerine bağlı bir yapıda olmaması.

İnfonun tüm bunları gerçekleştirme yolunda ilerlediğine inandığım için burada pozisyon aldım bekliyorum. hakkımızda hayırlısı...

Teşekkür ederim sayın balıkadam, teveccühünüz. Belki yanlış anlaşılmış olabilirim. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Vurgulamak istediğim nokta, bu hissede pozisyon almak/artırmak için seçilen zaman. Benzer beklentiler, büyüme rakamları 2 ay önce de vardı.

5.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Perşembenin geleceği çarşambadan belliydi aslında. Bu portföy kaydırmasını birinci çeyrek bilançosundan sonra yapmanızı beklerdim. Söylediğiniz durumlar, tespitler o günden beri var çünkü. Gerçi Ismen'de de güzel kazanmışsınızdır, hayırlı olsun.

Teşekkür ederim sayın balıkadam, teveccühünüz. Belki yanlış anlaşılmış olabilirim. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Vurgulamak istediğim nokta, bu hissede pozisyon almak/artırmak için seçilen zaman. Benzer beklentiler, büyüme rakamları 2 ay önce de vardı.
    Kendi adıma 1.çeyrek bilançosunu gördüğüm gün aldım bu hisseyi. Bölünmüş fiyatla 3.75 maliyet var.

Ama bu şekilde devam ederse bu sevilerden alana da güzel kazandirma şansı var.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •