LCW'yi onurlu duruşundan dolayı tebrik ediyorum.
LCW'yi onurlu duruşundan dolayı tebrik ediyorum.
bankalarin genelinde satis yok ! mesela ykb gayet stabil aslinda kopacak ama garan ve akbank isi bozuyor !
garan ve akbank tahtalarinin oppenheiemer fonun satislarini bitirmeden rahat etmesi mumkun degil !
daha once ifade ettim bu adamlar tasi topragi toplayip burdan gidiyor gibiler ! aefes tahtasina 36-37 milyon lot mali 17-18.5 arasi bastilar gectiler ki usd bazinda ciddi zarara ragmen bu boyle !
geriye ulkemizden 2 hisse kaldi garan ve akbank !? bakarim ne kadar olduguna ama cok ciddi miktarda bir hisse tasidiklarini biliyorum ve hepsini satiyorlar. bu sebeple satisin bitmesini babalar bekleyecektir sonra bir dinlenme ve yukari kopus olur
Az para olunca AL-SAT yapılıp hisselerde para kazanılabiliyor. Çok para için temettü, büyüme vs çok daha önemli. Yabancı yatırımcıların bankaların getirisinden memnun olmamaları normal.
Büyük fonların tarihi Türkiye Cumhuriyeti'nden çok daha eski.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
geceleri pozisyon değişimi yazıp yorumunuzu ekliyordunuz ..
mümkünse pazartesi ve bugün 3 günlük viop poz değişimini yorumlayabilir misiniz?
teşekkürler
Yabancı oranı %50 altında
%49,82
Yarın bunu kutlayalım.
investing.com teknik görünüm.
BIST30 listesi güncel değil, BIST50 den ayıkladım
https://tr.investing.com/indices/ise-50-components
![]()
yabancı oranı çok daha aşağılara düşecek gibi geliyor..bu hızla giderse yıl sonuna %20-30 lara düşer..daha çok para basıp altına dolara %10-20 vergi getirmemiz lazım
eğer böyle olursa ne yalan söyliyim para altın vs. bankada tutmak riskli sanki..
Muhtemelen BIST30 short gidenler XYUZO yani diğer 70 hisseyi alıyor, BIST30 hissesi alsa kendi ayağına kurşun sıkmış olur.
ZOREN, OYAKC, GUNES, GUBRF, ISFIN, ODAS vs bunları tepeden BIST30 a sokma stratejisi de olabilir. TEB masanın kerizi durumuna düşer.
Muhtemelen TEB'deki adam uyandı eksi makasa ses çıkarmıyor.
![]()
Son düzenleme : ariston; 09-07-2020 saat: 00:56.
Yer İmleri