Alıntı Originally Posted by Kappatukka Yazıyı Oku
1 yıldır nerdeydin Tarık bey.Çok güzel buradaki insanları düşünüyorsunuz güya ama yazdığınız zaman temettü öncesi hissenin kendini toparlamaya çalıştığı zamanlar.git uçmayan uçakları olan şirketlere,ortada şirket olmadan uçan spek hisselere yaz.yaptığınız art niyetli.bilançodan sonra yaz faaliyet raporlarından sonra yaz.milletin aklını çelmeye hakkın yok.ada 1 sende maşallah 5 temmuzda foruma üye olmuş 5 günde işi çözmüşsün tebrik ederim senide ayrıca.
1. Güzel kardeşim ortada bir gerçek varsa birisi de bunu seslendiriyorsa korkma, teşekkür et

2. Forum defalarca kendini yeniledi. Kim ne zaman üye olmuş bilemem. Ama henüz "Hissenet" forumu yokken kurucusu HY, e-mail yoluyla bilgi paylaşırdı ve ben o e-mail gruplarında da vardım.

3. Borsa ile ilgilenmemin tarihi (yaşınızı ve geçmişiniz bilmiyorum) yatırımcıların seans odasına girerek tahtalara (bildiğiniz tahtalara) emir yazdığı dönemlere dayanır. O zamanlar Karaköy'de portatif masalarda Çukurova'nın, Kepez'in, Tüpraş'ın vb. fiziki hisse senetleri satılırdı. Akşama doğru saat 16-17 sıralarına parayla kapanış fiyatlarını gösteren fotokopiler satılırdı, Ankara'dan gittiğimizde uğrar alırdık.

Sözün özü borsa yatırımcısı olmak demek öncelikle "borsa oynamamak" demek, sonrasında bir şirkete ortak olduğunu bilmek ve o şirket hakkında olabildiğince bilgilenmek demek. Bu konuda yardımcı olan birileri varsa teşekkür etmek de en adil davranış diye düşünüyorum.

Kal sağlıcakla,