Endeks shortun yanında call opsiyonunda long olmadan olmaz...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Endeks shortun yanında call opsiyonunda long olmadan olmaz...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...
136 binleri gorseydik keske. Sonrasi cok rahat duserdik. 128 binlere. Boyle muallakta kaldik.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Sn Sanane sizi begenerek okuyorumAma soylemistim grafigime gore hareket ediyorum ve bence 132.900 kacinilmaz. Hatta 128 binler. Yukarida sadece 136 bin hedefim var bu yuzden shortu uygun gordum. Dipten long acamadim firsatim vardi ama pozisyonu kapattim cuma aksami
Siz temelcisiniz ben teknikci. Bol kazanclar![]()
shortcuları batırmak üzerine kurulu bir düzen burası. yapacaksan hissede short yada long yapacaksın. endeks tamamen kandırmaca. ytd.
rekor aps.,günlüklerde max. alış varken NU,YABANCI SATIŞI VS...
tüm bunlara binaen düşüş beklediğimden sadece saatlikte short-flat yapıyorum..olur da büyük balık yakalarım diye ama bir türlü olmuyor.
gece sistem dışına çıktım. 45 kont. poz. aldım.saatlik sat verirse 100 yaparım dedim...yine BAMYA....VALLAHİ GINA GELDİ...POZ. TEKRAR CUZİ KARLA KAPANDI...
![]()
Serhat Gürleyen bayaa ikna olmuş hem de... Ne alsan gider diyor kısaca... O ucuz bu beleş vs vs, havacılık dışında her şeye AL verdi...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer İmleri