eregli hise geri alımı yabancıya düşüyor matriks foreks ne bok yiyor hani nerede haber?suç bu spk iş başına
eregli hise geri alımı yabancıya düşüyor matriks foreks ne bok yiyor hani nerede haber?suç bu spk iş başına
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
TRT haberleri
Yıldırma Cudi Operazyonu
6 bölgede hedef imha edildi
Türk-Rus devriyesine saldırı
Ermenistan Azerbeycana saldırdı
Hafter Mısır çağrısı
Ankara Parisin barış planını bozdu
Konut satışları yükseldi
Sektör güçlü çıktı
15 temmuz törenleri
Adamlar ülkedeki virüsü, ekonomik yangını unutturmaya çalışıyor...Göreceğiz bu kış ayını.
Erdoğan: "Türkiye, elde ettiği küresel başarının karşılığını siyasi ve ekonomik sınıf atlamayla alabilecek bir konumdadır."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: "Türkiye'nin yükselişi kimsenin önünde duramayacağı, engelleyemeyeceği, geri döndüremeyeceği bir ivmeye ulaşmıştır."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bugün abur cubur almaya niyetlendim. Gecen sene 3.5-4.0 lira olan cipsler 6.5-7.0 olmuş....
2.5 liralik pesküvitler 5 lira olmuş.
Oreo mudur nedir kremali kakaolu pesküvitin kutusu 22 lira [emoji32]
Inanilir gibi degil.
Hala kanal acmakla ugrasiyoruz.
Insanlarin mutluluguyla ilgilenmiyorlar.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Kuruyemiş desen füze gibi artmis fiyatlar..
Almadan döndum...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Boşver abi al 250 gıram tokat yaprağı
İçine pirinç ko
Dolma yap ye
Yer İmleri